Quantcast
Till salu inom: ”

devon rex säljes

Snygg Devon Rex

Västra Götalands län
Devon rex

Gävleborgs län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har en svartvit hane till salu. Han är född 10/6 och leverans klar tidigast vid 12 veckors ålder. Vid Leverans är han: * registrerad i SVERAK * vaccinerad 2 gånger * ID märkt. *veterinär besiktad * dolda fel försäkrad i Folksam Säljes gärna till någon utställningsintresserad, men inget krav. Vid intresse, maila lite kort om vem du är och vad du kan erbjuda honom så återkommer jag.
Vitis är en 5-årig kastrerad hona av rasen Devonrex som nu söker ett nytt hem pga osämja i flocken. Hon är en supersocial tjej som gärna är med hela tiden och gosar och svarar gärna om du pratar med henne. Vitis är vaccinerad, chippad, registrerad i Sverak samt att det finns en veterinärvårdsförsäkring att överta i Agria om man så vill. Ring eller maila för mer info om Vitis!
Pga osämja i flocken letar två devon rex honor nya hem. Den första är en svartsköldpadd med vitt, född 2010-02-05, import från Finland. Välpälsad och HCM scannad normal. Okastrerad. Väldigt snäll o tillgiven. Den andra är brunmaskad, född 2010-08-23, väldigt fin i typen, påhittig och har spring i benen. Okastrerad. Båda har ställts ut med fin kritik. Välkomna att höra av er, hoppas dom hittar sina nya hem snarast möjligt! Dessa två kommer bra överens så dom kan flytta tillsammans om så önskas.
Hej. Jag är en väldigt nyfiken och social DevonRex Korsnings hane på två år som gärna vill komma till en långvarig djur eller barnfamilj. Matte och husse tycker att jag är en supersnäll, lättlärd och harmonisk familjekatt som fungerar utmärkt både som inne och utekatt. Jag är vaccinerad, avmaskad, kastrerad, ID-Märkt och är fullt frisk. Jag kommer att ge min nya familj mycket kärlek och glädje, lite saker medföljer och min mamma finns att se. Endast Seriösa Köpare. Telefon kontakt. Annonsen finns kvar tills rätt ägare hör av sig.
En flyttklar svart Devon rex pojke, född 5 maj, säljes till ett varaktigt och bra hem. Uppvuxen i hemmiljö. En gullig och trevlig kille som är väldigt framåt och orädd. Van vid människor och djur och med vid tv:n, i köket, vid duschen osv. Sover mycket gärna under täcket i sängen. Vid flytt är han besiktad, vacc. 2 gånger, avmaskad och chip-märkt samt har stamtavla. Säljes enligt SVERAKS regler. Han är även försäkrad. Fler bilder/info finns på hemsidan: www.flittermouse.se Nåns lättas via mail