Quantcast
Till salu inom: ”

devon rex kattungar göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 keliga kattflickor säljes.Mamma Devon Rex och far Exotic.En flicka är sköldpaddsfärgad och en sköldpaddsfärgad och vit.Leveransklara om 3 veckor. Vi skulle bli jätteglada om de kan få bo tillsammans.Vana vid hund.Vid leverans är de 12 veckor och har fått sin första vaccination.De är rumsrena,avmaskade och får med sig varsin väska med mat,leksak,skål och kattsand.1500:- per styck. Kan levereras till Göteborg.Vid bokning så önskar vi 250:- per kattunge för att reservera. Vi nås lättast per mejl men givetvis går det bra att ringa.
(Bus)Trollet, 4 månader ung, vill komma till ett hem med utrymme, lekkompis och några slavar. Han älskar lek och bus. Trollet är full av upptåg och egna idéer så bli inte förvånad om ditt överkast befinner sig på ett helt annat ställe än där du lämnade det då han gärna möblerar. Kommer gärna och sitter i knä när du tittar på TV. Om du är intresserad av Trollet så slå mig en signal eller skicka ett mail.
Rita är en aningen blygare liten tjej som gärna gosar när hon själv vill och däremellan är det fullt ös. Hon är född den 14 mars 2011 och är redo för flytt. Fler bilder hittar du på hemsidan http://hem.bredband.net/fennecs/kattungar.htm Om du är intresserad och vill ha mer information tveka inte att ringa eller maila.
Nu är äntligen tillfället inne att skaffa katt så nu söker jag en katt som kan flytta in här. Jag har länge varit intresserad av att skaffa en antingen Devon rex, Cornish rex eller sphynx och så ska det bli! Alla tre faller mig i smaken och passar mig men det är väl Devon det lutar mest åt. (mest för att jag tycker dom är vackrast, helst lite mer åt det nakna hållet) Men jag är öppen för alla förslag! :) Jag är intresserad av både kattungar och omplacering. Även ett foderavtal skulle vara av intresse, då det skulle ge mig en inblick och lite erfrarenhet av uppfödning. Jag har först och främst tänkt mig en hona, kastrerad eller ej spelar ingen roll, men skulle det bli en hane för mig är det kastrerad som gäller annars är det något jag kommer att göra när han flyttar till mig. Något som är ett krav är att katten gillar, helst älskar hundar! Då den nämligen kommer att få dela hem med en kattgalen hund som bara väntar på att få en kattkompis att busa, leka, mysa och dela livet med. Jag erbjuder ett livslångt hem med katterfarenhet, massor av kärlek dag som natt, ett hem där katten får vara med överallt och alltid. En hundvän som kommer att bli kattens bästis och se till att den aldrig har tråkigt eller känner sig ensam. Här kommer katten att vara innekatt med möjlighet att vistas ute i solen på balkongen samt följa med ut i parken när vädret tillåter. Jag själv är en 26- årig tjej som bor i en rymlig tvåa i Göteborg med gott om plats för en kisse. Jag har stor erfarenhet av katter då jag haft katt nästan hela mitt liv förutom de senaste åren. Däremot har jag ingen egen erfarenhet av just dessa raser, därför önskar jag att du kommer att finnas tillgänglig ifall jag senare skulle ha några frågor eller funderingar. Har du eller väntar en katt som skulle passa mig, mejla och berätta vad du har eller ring mig om du hellre vill talas vid på tel. Vi hörs!
Vi på Terra's Aurora fick en kull med två bebisar 19/1. Den ena kattungen Andromeda stannar i katteriet, den andra, Aurora, hittade ett hem i Göteborg som dessvärre visade sig ha en allergisk familjemedlem och vi har därför fått tillbaka vår lilla bebis. Hon är nu till salu igen. Devon Rex är en lugn och väldigt social kattras. Det är därför lämpligt att ni planerar att umgås med katten mycket. Men bara för att det är en lugn kattras betyder det verkligen inte att de inte gillar att leka! Det som är karakteristiskt för just Devon Rex, rent utseendemässigt, är att de har stora öron, som fladdermöss, och pälsen är lockig. Om Aurora: Hon är en väldigt kelen katt som alltid vill vara med och titta på. Hon springer ofta efter dig rum till rum, då hon inte gillar att vara ensam. Det går att lämna katten helt ensam ifall man ska iväg och jobba, men då får man räkna med mycket kärlek när man kommer hem! Det är bäst att ha ett annat djur som katten kan leka med, men inget krav. Katten är givetvis rumsren och har full stamtavla utfärdad av SVERAK. Hon är fullt vaccinera mot kattsnuva och kattpest. Hon kommer att vara ny-besiktigad (inom 7 dagar) innan flytten. Ni får gärna komma på besök ifall ni är osäkra om ni är allergiska eller helt enkelt bara vill ta en titt på henne! Om ni har några frågor så ring/mejla mig jätte gärna, jag svarar gärna på frågor om ni är nyfikna. Fler bilder samt mer info om vårt katteri hittar du på TerrasAurora.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.