Allt till salu inom "rex katter till salu"

Sortering:
Devon Rex
Helsingborg
3 dagar

Devon Rex Visa liknande

14 000 kr
Blocket.se
Cornish rex
Tumba
11 dagar

Cornish rex Visa liknande

7 000 kr
Blocket.se
Devon Rex pojke
Uppsala
19 dagar

Devon Rex pojke Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Sundsvall

Devon rex

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fodervärd till 2 st devon rex katter söker i närheten av Sundsvall. En hane på 3 år och en hona på 4 år. Båda är kastrerade. Jag söker fodervärdar för en längre tid, kontrakt kommer att skrivas. Det kravet jag har är att du är djurvän och har mkt tid för dom. Ser helst att du bor i hus eller större lägenhet. Där inga hundar eller andra katter finns. Ps. katterna är ej allergifri ds. För mer information, ring eller maila.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Dobbermann

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Söker någon som kan ta över min hund. Rex är en 3,5 årig Dobbermann hane blandat med lite bodercollie och schäfer. Han har en fantastisk personlighet som liknar ingen annan med mycket lek i kroppen. Han funkar med andra hundar katter osv Är van vid barn. Han går nu på foder. Måste få nytt hem pga ändrade familjeföhållande och allergi!!! Allt jag vill att Rex får ett bra hem! Flera bilder finns MVH Nicklas
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Cornish Rex kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två Cornish Rex kattungar säljes. Det är två sociala och rumsrena honor. Den ena är svart med vita tassar samt vit markering på bröstet. Den andra är brunrandig. Katterna är födda 13 mars i år. De levereras efter att de blivit 12 veckor gamla, alltså efter 5 juni. Då de säljs har de stamtavla, dolda fel försäkring, chippning, vaccination samt är besiktigade. Tveka inte att höra av er om ni har frågor! Besök gärna www.rexkatter.blogg.se för att se fler bilder på kattungarna samt läsa lite om hur vår uppfödning fungerar.
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Cornis rex hona oplaceras

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
har en cornish rex hona som behöver nytt hem hon är van vid både barn och andra katter och är en mycket social och mysig kisse tjej. ser helst att hon kommer till ett hem med någon mera katt då hon är van vid många katt kompisar och liv o rörelse men också får ha något ställe där hon kan komma undan och få vara ifred. hon kommer endast säljas till sällskap.
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Cornish Rex

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en familj på 2 vuxna, 4 barn samt 2 katter som önskar köpa en Cornish Rexhona. Katterna som bor här behandlas som kära familjemedlemmar och har möjlighet att vistas ute då vi bor i hus i ett lugnt område. Det är en stor fördel om katten är van vid barn och andra katter, våra katter är 2 jättesnälla pojkar vars mamma är renrasig Cornish. Vi kan även tänka oss en blandras bara det är mycket Cornish i henne. Mejla om ni tror ni har vad vi söker!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj