Quantcast
Till salu inom: ”

rex cykel säljes

Guldgossar
F
Katalog Rex

Örebro
Äldre cyklar

Västra Götalands län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra cykel med stabil ram. Lättcyklad och med bekväm sadel och styre. Med lås (två nycklar), ett kombinationslås, cykelkorg, kjolskydd, pakethållare, fotbroms, handbroms (vänster), ringklocka, dynamolampa fram, fem växlar. Dock har växeln frusit fast på trean (den bästa som går att använda hela tiden egentligen) och lampan bak behöver eventuellt ses över. Därför har cykeln det låga priset! (Nypris på en REX-cykel är ca 5000-7000 kr). Tror det är lätt för en cykelreparatör att åtgärda detta. Cykeln säljes pga flytt.
1. Avenue AirBase, riktigt kul design-cykel med hydroformad ram. Cykeln är vara enväxlad men öra för växel finns och bakhjulet är byggt så att det bara är att byta frihjulsdrevet till en krans. Har den nya typens rullbroms som tar i alla väder, extremt kul och slimmad cykel. 1500:- 2. REX Trekking, en av de få cyklarna som fortfarande tillverkas här, mycket bra 7-växlad cykel med fotbroms och navdynamo. Navdynamon gör att man har alltid ett riktigt ljus när man behöver det utan att orsaka att cykeln går tungt. 2000:- Skicka gärna mail då jag kan vara svår att nå per telefon tidvis.
Rex Elenora CTB dam 26. 2 stycken. Kvalitetscykel, 3 växlad styrväxel, handbroms,ljuscensor till lyset som går på vid mörker. Dynamo till lyset i framnavet. 26 tummsdäck men med mindre ram. Har haft cyklarna till mina döttrar 12 - 15 år. Inköpta för ca 3 år sedan för 7000:- Ring helst 0704560282 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykeln är en fin sju växlad cykel av märket REX. Cykeln har under sin levnad används sparsamt, de sju växlarna fungerar också fint. I priset ingår också en sidokorg (se bilden) och ett mycket fint vinter däck med stål dubbar. 26 tum. Säljes för 1000:- Ett par mycket fina inlines av märket "Reebook" storleken står inte bokstavligen i skon utan i form av skate zise D (25,5 cm långa inuti) så dem borde vara i stl 41-42. Säljes för: 200:-