Quantcast
Till salu inom: ”

trike mc säljes

TRIKE MC

Sverige

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi ska nu göra oss av med mc:n Det är en harley davidson sportster 1200ccm som blev reggad som trike 2011-07-12 Jubileums modell och är metallicblå påställd och skattad Besiktning senast: 2014-05-31 Senast godkända besiktning: 2012-05-28 Vägmätarställning: 145xx För mer info så hör av er på mail eller telefon! Prut innebär att den blir dyrare eller att vi inte väljer att sälja den till just dig!
Motorcykeln är nedsatt från: 74 995kr Piaggio Yourban 300 *Hjulpris + Fri försäkrin Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: Touring/Landsväg Info: Automatisk växellåda, Piaggio MP3 körs med bil körkort. Plus att den ger dig massor av glädje samtidigt som du kör förbi köer, slipper vägtullar och parkeringsproblem. Som bonus är du miljösmart. Automatisk växellåda samt fotbroms för fram och bakhjul. Kampanj så länge lagret räcker. Probike Syd är auktoriserad återförsäljare och hjälper vi dig med märkesförsäkring, inbyte, finans, leverans eller vad det än kan vara. Tar inbyten på Trike, 4-hjuling, 3-hjuling, ATV, B-kort fordon, MP3, Quadro, MC m.m.
Can-Am SPYDER Mätarställning: 756 mil Typ: Trike Info: RÖD/SVART, FLER BILDER PÅ AVAMC.SE, 18 MÅNADERS GARANTI PÅ ALLA BEG. MC HOS AVAMC, GÄLLER MC UPP TILL 12 ÅR GAMMAL (PÅ MC ÄLDRE ÄN 12 ÅR GÄLLER 6 MÅN TRAFIKSÄKERHETSGARANTI) RESERVATION FÖR FELSKRIVNINGAR. Ingenting du hittills upplevt kan jämföras med att köra en Can-Am Spyder Roadster. Denna kanadensiska nyhet på motormarknaden ger dig en helt ny körupplevelse! Med en Rotax 990cc V-Twinmotor och nära 100 hk mullrar du iväg med en härlig känsla i magen. Du kan dessutom köra den på ditt B-körkort!
MC-känsla för dig som inte har A-körkort (körs på vanligt B-körkort, men besitter samma egenskaper som en vanlig MC). Automatisk växellåda-vid trafikljuset låser du framhjulen och behöver inte sätta ned fötterna i marken. Bromsar på tre hjul vilket kortar bromssträckan. Dragvillig motor på 500 cc, och goda packmöjligheter gör att även långturen för två vuxna blir en behaglig upplevelse. Nypris motsvarande idag - Piaggio 400cc ca 94 000:-). http://www.youtube.com/watch?v=SLfIbsNliMU , http://gilera.nu/pdf/katalog-2009.pdf Endast en ägare, garanterat endast 750 mil!!
Vi ska nu göra oss av med mc:n Det är en harley davidson sportster 1200ccm som blev reggad som trike 2011-07-12 Jubileums modell och är metallicblå Avställd Besiktning senast: 2014-05-31 Senast godkända besiktning: 2012-05-28 Vägmätarställning: 145xx För mer info så hör av er på mail eller telefon! Byten är inte intressant! Säljes till högstbjudande. Oseriösa behöver inte höra av sig. Passar inte priset, lägg ett bud. Skambud kommer ignoreras!