Quantcast
Till salu inom: ”

dvärghöns säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Väl fungerande äggkläckare säljes. 83x63x40 cm utv. Med reglerutrustning för temp och luftfuktighet samt fläkt. Äggen läggs i en back med sju nät-rännor som är ca 70 cm långa. Räkna själv ut hur många ägg du får in . . . Beror ju på storleken. Jag har kläckt allt från dvärghöns som gäss i maskinen och dom är ganska olika i storlek . . . Men luftfuktigheten måste vara olika. Äggen vänds manuellt genom att en spak dras ut eller trycks in. Kläckaren behöver inte öppnas. är gjort på ett par sekunder. Jag har haft mycket bra resultat med denna maskinen.
Vår Ubbe av rasen Gutefår har gjort ett bra arbete i vår flock med fina välväxta lamm som resultat..men nu är det dags att byta eller sälja honom. Vi säljer även * en liten trevlig flock med Öländsk Dvärghöna, tupp med tre hönor 500:- * Gotlandskaninungar, med genbanksintyg, födda 20/7 250:-/st Det finns dessutom möjlighet att teckna sig för vårt goda lammkött till hösten. Kika gärna in på vår hemsida www.boodagarden.se
För 7 år sedan hade jag en vacker stor grupp med dvärghöns av olika färger som var turkosvärpande. Jag önskar köpa likadana igen nu. Det kvittar om det är vuxna eller kycklingar eller ägg av dem att kläcka här . Om du haft en egen flock av sådana eller om du köpt av mig eller du köpt av någon som kanske köpt av mig. Jag sålde kycklingar ibland av dem och till sist så sålde jag hela resterande flocken pga sjukdom. Mitt gäng kom från lite norr om Linderöd. Finns det någon här i Skåne som har kvar några av turkosvärpande dvärghöns?
På grund av att våra två små tuppar nu har börjat bråka så måste vi sälja tuppen Tobbe. Han är född i oktober 2011 och är av rasen Öländsk dvärghöns. Han väger bara 700 gram och är ungefär 20 cm hög, från marken till kammen. Han är mycket lugn, snäll och det är inga problem att få tag i honom eller att hålla honom. Han bor i gottne ca 2,5 mil från örnsköldsvik. Ring för mer information :)
Silvia och Lipton är ca 2 år gamla silverfasaner. De är lugna och lättskötta med behöver en del utrymme. De är vana att vara utomhus året om och kommer överens med andra fåglar. Silvia kläckte i år fram 5 fina fasankycklingar men hon är tyvärr en dålig mamma. Så äggkläckningmaskin är att rekomendera för den som vill syssla med avel. Säljes endast tillsammans. Kan eventuellt byta dem mot dvärghöns. Maila för mer bilder och information.