Quantcast
Till salu inom: ”

dvärghamster säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. nu ska jag sälja min underbara lilla dvärghamster pga flytt utomlands.. kan inte ta med henne så då måste jag sälja henne.. hon är 6 ca månader gammal, jättesnäll och lite busig. säljer hamstern med bur och alla tillbehör. Buren saknar några delar men den funkar utmärkt ändå. allt ni ser på bilderna kommer med i priset. hamster, bur (allt inuti), spån, springboll, hjul, chinchilla sand. Säljer allt för 100kr, kontakta mig via mobil eller E-mail.
tjena ska nu sälja mina burar den lilla buren in går ett litet hus ett hjul mat skål och vatten behållare. pris 150kr den stora buren in går ett gym en toalett då in går sand till toan 2 matskålar ett hjul ett stort hus eller vad man ska säga och vatten behållare pris 250kr sen har jag en liten lek sak till hamstern ett hjul som man lägger den i sen kan han springa på golvet iden pris 50kr
Säljer hamster buren eftersom min hamster idag inte finns kvar. Du får med en transportbur, en liten boll till din hamster att springa runt i samt en lekhage medan du kanske gör rent buren. Buren har två tre våningar med plats för hus och hjul samt matskålar och lite andra små leksaker. Buren köptes för ca 890 kronor, bollen ca 150 kronor, transportburen ca 250 kronor och lekhagen ca 300 kronor. Allt får du för 550 kronor. OBS detta är anpassat för en dvärghamster i och med att det tillhör rör som går igenom buren att springa i. Intresserad? Kontakta mig på 0762919332 eller 0736703423.
Säljer min fina dvärghamster då jag inte har tid och intresse kvar, hon har de bättre hos någon flicka/pojke som vill ta hand om henne dagligen med lek och rörelse. Hon är cirka ett år, jätte snäll och går upp i handen när hon litar på en. Hon får med sig sin bur med två hjul, vattenflaska, matskål, saltsten med tillhörande skål, mat, vitamindroppar, godis, strö/spån, vadd, sand. Även en boll som hon tycker om att springa i. Maila/smsa eller ring, Mvh Michelle
Hej, Min kanin har fått 6 stycken kaninungar. Och dom är till salu!! Styckvis kostar kaninungarna 150 kr. Men jag har också ett Marsvin. Det Marsvinet kostar 50 kr.Och sen har jag också en Dvärghamster med bur!! Och Dvärghamstern med bur kostar 130 kr. Special!!! Första köparen av en kaninunge får marsvinet på köpet om man vill. Om du undrar något så kan du nå mig på: 0521-67707 eller 0722100113.