Quantcast
Till salu inom: ”

dvärghamster ungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 3 st fina, snälla och nyfikna dvärghamster bebisar av rasen Rysk vintervit dvärghamster. De är 4 veckor gamla, födda i slutet av april. Trevliga föräldrar, även om mamman kan vara lite grinig av sig periodvis. Alla ungarna är friska med ett bra temperament. Leveransklara helgen v. 22 1. Snusmumriken (Saphire, grå) 2. Sniff (Saphire, grå) 3. Snorkfröken (Agouti, "brungrå") Hamstern överst på bilden är ej tillsalu. (självklart får man byta namn, jag har bara döpt dom för att ha koll på dom :) SÄLJES EJ SOM REPTILMAT! Mejla eller ring! (Svarar enbart efter kl. 16.00 vardagar pga skola)
Nu har jag endast en unge kvar ur min kull. Det är en hona som har färgen Agouti (Grå/brun). Hon föddes 30/4 - 11. Hon är jättesnäll och tam. På bilden sitter hon i mellan sina vita syskon. Säljes endast till djurvänner. Hon säljes inte som reptilmat eller som leksak till småbarn under 8 år. Har du ett bra hem till det här lilla charmtrollet? Maila mig då! Mvh/ Marie
Har just nu en kull på 3st pojkar som tröttnat på morsans gnäll och söker nu nytt boende. Dom är av dvärghamster rasen Rysk vintervit (även kallad sibirisk av djuraffärer) och är i färgerna agouti (brun) och sapphire (blå/grå). Dom är födda den 30 maj och är alltså nu redo att flytta till nya hem. Har även en äldre kull födda den 15/7 som söker nya hem. Där finns det både honor och hanar även dom i både agouti och sapphire. Dom finns i Knivsta som ligger mellan Uppsala och Arlanda men kan tas med in till t-centralen.
Har ett par äldre ungar att sälja: Bild 1: Är en rysk vintervit sapphire pearl hona född 25/5 Bild 2: Även hennes agouti bror söker hem. Bild 3: Sen har jag även en rysk vintervit mandarin hona född 13/6. Bild 4: Sen har jag även en liten kinesisk dvärghamster agouti dominant spot hona på ca 7v. Finns även burar att köpa till om det skulle vara intressant.
Jag har just nu 7 st Vintervita dvärghamster ungar till salu! Tre hanar och fyra honor som alla är friska och fina. Deras föräldrar är från en uppfödare men de är dock ej reggade. Fyra st ungar har fått färgen Agouti Pearl och är som en kopia av sin Mamma och tre st har fått färgen Agouti , precis som pappan! De är födda 14 maj och är leverans klara ca den 23 Juni. Mejla för att tinga eller för mer information och bilder!
 SÄLJES ENDAST TILL SERIÖSA KÖPARE! Som vill ha dem inom Avel, utställning eller sällskap. hamster hamstrar