Quantcast
Till salu inom: ”

dvärghamster ungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 3 st fina, snälla och nyfikna dvärghamster bebisar av rasen Rysk vintervit dvärghamster. De är 4 veckor gamla, födda i slutet av april. Trevliga föräldrar, även om mamman kan vara lite grinig av sig periodvis. Alla ungarna är friska med ett bra temperament. Leveransklara helgen v. 22 1. Snusmumriken (Saphire, grå) 2. Sniff (Saphire, grå) 3. Snorkfröken (Agouti, "brungrå") Hamstern överst på bilden är ej tillsalu. (självklart får man byta namn, jag har bara döpt dom för att ha koll på dom :) SÄLJES EJ SOM REPTILMAT! Mejla eller ring! (Svarar enbart efter kl. 16.00 vardagar pga skola)
Nu har jag endast en unge kvar ur min kull. Det är en hona som har färgen Agouti (Grå/brun). Hon föddes 30/4 - 11. Hon är jättesnäll och tam. På bilden sitter hon i mellan sina vita syskon. Säljes endast till djurvänner. Hon säljes inte som reptilmat eller som leksak till småbarn under 8 år. Har du ett bra hem till det här lilla charmtrollet? Maila mig då! Mvh/ Marie
Har just nu en kull på 3st pojkar som tröttnat på morsans gnäll och söker nu nytt boende. Dom är av dvärghamster rasen Rysk vintervit (även kallad sibirisk av djuraffärer) och är i färgerna agouti (brun) och sapphire (blå/grå). Dom är födda den 30 maj och är alltså nu redo att flytta till nya hem. Har även en äldre kull födda den 15/7 som söker nya hem. Där finns det både honor och hanar även dom i både agouti och sapphire. Dom finns i Knivsta som ligger mellan Uppsala och Arlanda men kan tas med in till t-centralen.
Har ett par äldre ungar att sälja: Bild 1: Är en rysk vintervit sapphire pearl hona född 25/5 Bild 2: Även hennes agouti bror söker hem. Bild 3: Sen har jag även en rysk vintervit mandarin hona född 13/6. Bild 4: Sen har jag även en liten kinesisk dvärghamster agouti dominant spot hona på ca 7v. Finns även burar att köpa till om det skulle vara intressant.
Vår lilla Molly behöver någon som har tid för henne. Hon är ca ett år gammal och behöver komma till ett nytt hem som kan ge henne den sociala tillvaron hon behöver. Vi köpte henne i början av förra året på Grizzly zoo. Därefter har hon fått fyra kullar fina ungar. Du får Molly för en symbolisk summa. Vill du ha hennes fina blå bur med alla tillbehör betalar du förslagsvis 300:- för allt.