Till salu inom

"dvärghundar till salu säljes"

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sjöbo

Dvärghund tibbe tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Söt Renrasig Tibetansk Spaniel Tik. Lilla Lisen är en supermysig, kelen och lugn tjej som nu letar efter en alldeles egen famn att få mysa i! Jag känner att jag inte har riktigt all den tid lilla Lisen behöver o förtjänar. Lisen har inge problem med att vara själv en stund och bor nu med andra hundar och är van vid låånga mysiga promenader. Har du en plats över till lilla Lisen som nu är 8 månader gammal så hör gärna av dej ! (Har du inte pengar eller inte är seriöst intresserad vänligen ring någon annan..) R I N G 0416 774233 LÅNAD MAIL - svarar alltså INTE på några mail.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Shih-tzu valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Lille "Figaro" söker ett eget hem. Han är snart 6 månader och säljes till sällskap, därav priset. Han är väldigt social och trevlig. Hans föräldrar är hälsosamma med bra temperament. Han är lev.klar, registrerad i SKK, avmaskad, vaccinerad, id-märkt och veterinärbesiktad vid leverans. Han har en dolda-fel-försäkring hos Folksam. Med "Figaro" medföljer ett valppaket som bland annat innehåller valpfoder, snuttefilt, leksak, skötselråd, borste m.m. Shih-tzu är en trevlig, öppen, glad och robust dvärghund som är lugn och lättsam. På vår hemsida finns mer info om rasen shih-tzu, fler foton på "Figaro" och hans föräldrar: http://www.jomi-woos.se
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Hundkompis till min boxerhane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Jag letar efter en hundkompis till min boxerhane på 7 månader. Där vi bor är det ont om andra hundar och det vore roligt för Dan att få leka mer med andra hundar. Jag tycker även att det vore roligt med någon som man kan göra hundrelaterade saker tillsammans med. Det blir lite tråkigt i längden att alltid göra det själv. Dan har lite erfarenhet av mindre hundar (dvärghundar) så det bästa vore någon med en större hund. Vi bor utanför Frändefors och har en stor tomt och har även nära till skogen.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Dvärghund valp Lhasa apso/Shih-tzu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Lilla Ru är åter till salu. Hon hittade en familj som älskade henne men deras äldre hund accepterade henne inte. Ru är 9 veckor,vet bes utan anmärkning liksom hennes fem syskon, vaccinerad och regelbundet avmaskad. Ru är en fantastiskt social individ, van vid det mesta och älskar livet. Blir i vuxen ålder ca 4 kg "tung". Ru kan redan gå i koppel och är i stort sett rumsren. Kan tänka mig halvfoderavtal med köpare som bor nära. För mer information, ring - kollar sällan min mail.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj