Quantcast
Till salu inom: ”

dvärghundar till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söt Renrasig Tibetansk Spaniel Tik. Lilla Lisen är en supermysig, kelen och lugn tjej som nu letar efter en alldeles egen famn att få mysa i! Jag känner att jag inte har riktigt all den tid lilla Lisen behöver o förtjänar. Lisen har inge problem med att vara själv en stund och bor nu med andra hundar och är van vid låånga mysiga promenader. Har du en plats över till lilla Lisen som nu är 8 månader gammal så hör gärna av dej ! (Har du inte pengar eller inte är seriöst intresserad vänligen ring någon annan..) R I N G 0416 774233 LÅNAD MAIL - svarar alltså INTE på några mail.
Vi har söta shih-tzu valpar födda 13 februari som söker nya hem! Shih-tzu är en trevlig, öppen, glad och robust dvärghund som är lugn och lätt att ha att göra med. De kräver dock en del pälsvård om man ska ha dem långhåriga. Vid leverans (tidigast i slutet av april, när de är över 8 veckor) är valparna registrerade i SKK, avmaskade, vaccinerade, id-märkta och veterinärbesiktade. Valparna har en dolda-fel-försäkring hos Folksam. Vid köp av valp medföljer även foder för valpen, snuttefilt, leksak, skötselråd och några pälsvårdsprodukter.
Lille "Figaro" söker ett eget hem. Han är snart 6 månader och säljes till sällskap, därav priset. Han är väldigt social och trevlig. Hans föräldrar är hälsosamma med bra temperament. Han är lev.klar, registrerad i SKK, avmaskad, vaccinerad, id-märkt och veterinärbesiktad vid leverans. Han har en dolda-fel-försäkring hos Folksam. Med "Figaro" medföljer ett valppaket som bland annat innehåller valpfoder, snuttefilt, leksak, skötselråd, borste m.m. Shih-tzu är en trevlig, öppen, glad och robust dvärghund som är lugn och lättsam. På vår hemsida finns mer info om rasen shih-tzu, fler foton på "Figaro" och hans föräldrar: http://www.jomi-woos.se