Allt till salu inom "bichon havanais"

Sortering:
shih tzu valpar
Uppsala
Igår

shih tzu valpar Visa liknande

14 000 kr
Blocket.se
Havapoo hanar
Hultsfred
Igår

Havapoo hanar Visa liknande

18 800 kr
Blocket.se
Valp söker hem
Landskrona
2 dagar

Valp söker hem Visa liknande

17 000 kr
Blocket.se
Pudelblandning
Flen
2 dagar

Pudelblandning

16 800 kr
Blocket.se
havapoo
Älvkarleby
2 dagar

havapoo

26 000 kr
Blocket.se
Bichon Havanais
Butik

Bichon Havanais

164 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 21

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Motala

Bichon havanais

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Underbar, glad o mysig kille på 1 år 4 månader som tyvärr inte går ihop med katten Han behöver aktivering o kärlek Svart med vita tecken nerklippt i värmen o kastrerad Registrerad i Svenska Kennelklubben, jordbruksverket, stamtavla, försäkrad, chipsmärkt, vaccinerad o avmaskad, med följer den mat han är van att äta o lite annat. Skriv en rad o berätta hur han får de hos er Jag lovar att svara på alla meijl Glöm inte att skriva telenr
5 000 kr
Blocket.se

Dagmatte/husse till liten gullig hund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Längtar du efter hund, men vill inte ta hela ansvaret eller kostnaden så finns nu en möjlighet att dela våran lilla vovve. Mor och dotter söker hjälp dagtid och ibland helger. Det är en underbar 2-årig Bichon havanais kille som tycker om att vara ute mycket. Han är gosig och gillar att bli klappad och ligga i knät eller bredvid i soffan. OBS ingen möjlighet att betala, men du får däremot en underbar vän och motionshjälp.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Perstorp

Liten ras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En liten teddybörn, fast på riktigt är klar för att få sin egen familj. Mamma är Yorkipoo Pappa är Bichon havanaise Båda finns i familjen Mycket snälla trevliga hundar passar i alla slags familjer, lättlärda och mycket intelligenta och med friska gener (fäller ej) Vår lilla teddy hane är nu 9 veckor( endast en valp) När han hämtas är han chippad, vaccinerad, besiktigad och avmaskad. Valppaket ingår. Bara seriösa köpare
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kronobergs län

Underbara Bichon gossar letar hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Två mycket trevliga gossar på 5 månader vill ha egna hem. Bichon Havanais som är vaccinerade, avmaskade, vet bes, chippade och har pass.En gosse är helvit och den andra är vit med silver tecken.Jättesöta! De är mjuka och följsamma. älskar att få krypa upp i knät och mysa. Att rusa runt ute och busa är också populärt. Duktiga på att göra sina behov utomhus. Vana vid barn och andra hundar.
4 200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Underbara blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våra valpar har nu blivit åtta veckor och är nu redo att flytta hemifrån. De är vid leveransen Veterinärbesiktigade, Vaccinerade, Avmaskade och ID-märkta. De är sociala och helt underbara. De är vana vid barn och andra hundar. De är en blandning mellan Tibbe och Bichon havanaise. De är vana vid i ett hem alla förekommande ljud och göromål. De är harmoniska och trygga. För mera info så ring oss. TEL: 058252352 eller Mobil: 0707201606 Leverans till Stockholm kan ev, ordnas.
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj