Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgvädursungar säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har fortfarande två små söta blå lejonhuvade dvärgvädurungar som är redo att flytta hemifrån. En hona, Ava. Och en hane, Asterix. Kika gärna in på vår hemsida för lite mer info. och hör sedan av dig per mail eller tele och berätta lite om dig/er som är intresserade. Vi är väldigt måna om att våra kaniner kommer till bra hem, därav vill vi ha lite info om våra kommande köpare. Kaninerna säljes ej som reptilföda eller till någon under 18 år utan målsmans godkännande. Mvh Lina http://www.123minsida.se/Vitavillanskaniner/43334678
Renrasiga och jättefina kaninungar med lugnt temperament. Efter friska sociala föräldrar med stamtavla. Tre kullar både honor och hanar finns. Leveransklara från vecka 35 och 36. Går att ha som ute eller innekaniner. Finns i färgerna: blå, vita blåögda, svart winertecknade, samt manteltecknade i svart och madagascar. Medlem i Sveriges Kaf. Stamtavla eller härstamningsbevis och skötselråd samt startfoder medföljer. Går att få märkta för utställning. www.bergmanskaniner.tk Pris. 250-400.- Ring för mer info. Tel.023-23856 073-7000529
Vi har några kaninungar kvar som behöver nya hem. De är ca 10 veckor och kan flytta nu. Till vänster, Feline viltblå dvärgvädurshona Till höger, Ferdinand viltblå dvärgvädurshane Båda föräldrarna har stamtavla men ungarna säljes med härstamningsbevis för 300 kr/st. Vi har även en madagaskar manteltecknad hona till salu för 350 kr med härstamningsbevis, alternativt 400 kr med stamtavla. Bilder kan mejlas vid förfrågan. De bor ute och kan fortsätta bo ute eller inne om man vill. Annons kvar = kaninunge kvar. Vi finns ca 1 mil från Arlanda. Transport kan ordnas sträckan mellan Arlanda och Sundbyberg efter ök. Ibland även till Uppsala. Ring eller mejla (ej sms)
Hej! Jag säljer 4 stycken underbara dvärgvädursungar. De är födda den 12/10, så dom är cirka 12 veckor nu. De är alla i olika färger: en svart hona (med lite vitt), en brun fläckig hane, en grå /svart/vit hane samt en vit spräcklig hane! Alltså, det finns en hona och tre hanar kvar. Finare kaninungar går inte att få tag på! Mycket barnvänliga och blir väldigt lätt tama, speciellt hanarna. Mejla eller ring för intresse!
Här finns det sju stycken söta små dvärgvädursungar som är leveransklara om nån vecka. Det är för tidigt att se deras kön ännu. Dessa kaniner är otroligt snälla och tama. De är vana vid hantering och näst intill rumsrena. De bor för tillfället inomhus, men kan flytta ut så fort nätterna blir lite varmare. det finns två st svarta, två st mörkbruna och två st madagaskarfärgade och en lite flammig madagaskar. Maila gärna (vid seriöst intresse) för mer info och fler bilder. Och ni som tänker pruta kan vända er till andra annonser på blocket!