Quantcast
Till salu inom: ”

ekeskog soffa klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Örebro
Soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu världens skönaste soffa. Det är bäddsoffamodellen dvs. att det går att köpa till bäddel. Men det går utmärkt att sova en person i den som det är. En liten fläck på tyget men klädseln går att tvätta i 40 grader. OBS. lånad bild eftersom soffan står tokigt nu. Hör av er om ni har frågor. Snabb affär = bra pris eftersom vi behöver bli av med den!
Måste få bort min soffa då vi ska göra om hemma. Perfekt som extrasäng, om man tar bort ryggkuddarna blir sovytan mycket rymlig. Den kommer från ett rök- och djurfritt hem. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i vanlig tvättmaskin. Inga revor i tyget. Färg: brun Bred: 2, 45 m Djup: 1,10 m Sitthöjd: 46 cm Rygghöjd: 92 cm P.S. De runda fläckarna på bilden är inte på soffan utan från linsen på kameran. D.S.
Hej! Här finner du en jätte fin och praktiskt bäddsoffa. Soffan är i mycket bra skick och otroligt bekväm att sitta/ligga i. Det man kan anmärka på är klädseln som ni ser på bilden då den blivit lite utnött men det finns extra klädsel till den dock i en annan färg och den är knappt använd, mest provad . Den totala bredden på bäddsoffan med extra bädden är 160 cm. Vid frågor så kontakta gärna mig!
OBS! Lånad bild! (ljusbiege i verkligheten). IKEA Ekeskog 3-sitssoffa. Biege manchester, Bäddsoffa. Avtagbar klädsel (nytvättad) Den är inte ny och har varit i barnfamilj så det finns någon enstaka liten fläck. Inget som stör. Bra skick för sin ålder. Rökfri. Mått ca 220cm x 100cm Finns utanför Enköping, hämtas av köparen. Pris 500 kr eller bud. ENDAST TELEFON = Mejla inte.
Säljer en fantastiskt skön och mjuk soffa - en vit EKESKOG från IKEA. Soffan passar även perfekt att använda som gäst-säng om man tar bort ryggdynorna och vänder på sittdynorna. Klädseln är tvättbar i 60 grader. Längd 230cm Bredd 104cm Den går att montera isär för transport, jag har manualen kvar. Soffan säljes pga flytt. Jag säljer även två stycken LACK sidobord, 50kr för båda: 50x50x45cm