Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel till fogia soffor säljes

Soffa

Alingsås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min underbara fåtölj och fotpall av märket Fogia. Brun avtagbar klädsel. Säljes pga platsbrist. Fotpallen är ganska stor så den funkar även som en extra sittplats. Pris: 2500 kr för både fåtölj och fotpall Säljer även min tripptrapp stol som är av märket Stokke. Har målat den vit. Färgen har flagnat av på några ställen. Pris: 700 kr Lättast att nå mig via telefonen. Inte säkert att jag kollar mailen varje dag.
Modell: Pacific i tyg Venus-blå Sektionssoffa med stomme i massiv bok. Vändbara sitt- plymåer stoppade kallskum gåsdun/fjäder. Vändbara rygg- plymåer stoppade med dun/fjäder. Avtagbar klädsel. Klotformade ben i bok. Dun till fyllning av sitt och rygg plymåer medföljer. Soffan går enkelt att montera isär i 3 sektioner för att underlätta flytt och städ. Bredd: 240 cm / Djup 120 cm Höjd: 75 cm (Nypris för 1 st: 33670 kr)
Inga skavanker. Säljes pga platsbrist. Fåtölj med stomme i massiv bok. Sits med nozagspiraler. Rygg med nozagspiraler alternativt gummiband, klädd med kallskum och bomullsvadd. Sittplymå: Kallskum med svep av step-sydd topp, fylld med 50 % dun/fjäder och 50 % skuren polyeter, ej vändbar. Svankkudde: fylld med 50 % dun/fjäder och 50 % silikoniserad krusad bollfiber. Finns att köpa fast eller avtagbar klädsel. Ben i bok. http://www.fogia.se/produkt/fatoljer/alexandra/
En riktigt fin kvalitetssoffa från Fogia med avtagbar klädsel som går att tvätta i maskin. Det finns två uppsättningar klädslar, en vit från Borås Cotton och en mörkröd. Soffan är uppbyggd av massivt trä med spiraler och dynor som är fyllda med dun. Soffan är i ett gott använt skick och finns i ett rökfritt hem utan djur och säljs pga platsbrist. Nypriset var ca 28000 kr. Bredd 215 och djup 95 cm.
Mycket fin kvalitetsoffa. Ny klädsel behövs då den blivit solblekt. Klädseln finns kvar så man lätt kan använda den som mall och sy upp ny. På bilden är soffan utan klädsel. Soffa med stomme i massiv bok. Sits med nozagspiraler. klädd med kallskum och bomullsvadd. Sittplymå: Kallskum med svep av step-sydd topp, fylld med 50 % dun/fjäder och 50 % skuren polyeter, ej vändbar. Ryggplymå: Vändbar step-sydd plymå fylld med 50 % dun/fjäder och 50 % bollfiber. Avtagbar klädsel. Längd 204cm Djup 80cm