Quantcast
Till salu inom: ”

ekeskog säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min kära Ekeskog, IKEAs fetaste tygsoffa som är som gjord för att mysa rejält i till underpris. Den är beig i skönt manchestertyg. Klädseln är avtagbar och det går att köpa andra tyger och färger på nätet om man så vill på Bemz.se Måtten är ca 238 x 105 cm. Hade tänkt mig ett pris på 1500:- Nypriset var runt 10 000:- Maila gärna.
Möblerna är klädda med sandfärgad grov randigt strukturerat manchester tyg och är i gott skick. OBS! Både soffan och fåtöljerna är Ekeskogs x-large modell inte den mindre varianten som säljs idag (extra sköna att sitta i). Soffa nypris 10 000 säljes för endast 2500 kr nu prissänkt till 2 000 kr Fåtölj 2 st nypris 3500 st säljes för endast 1000 kr/st. Nu prissänkt till 750 kr/st Säljes pga att de är för stora för vårat v-rum (felköp från början).
EKESKOG bäddsoffa från IKEA i beige manchesterklädsel, det är modellen med riktigt bädd. Finns 2 små fläckar på den, men dom syns knappt. Det står att den ska kemtvättas, men jag har kört den i vanlig tvättmaskin och det har funkat utan problem. Ny klädsel finns att köpa på bemz.se om man vill det. Mått: ca 230*110 cm, sittdjup ca 65 cm Bäddmått: 160*200 cm Pris: 3000:- (Nypris: 12000:-) Har även en HOVEN matta från IKEA. Den är brun med måtten 230*170 cm. Pris: 150:- (Nypris: 499:-)
Behöver mer plats och gör oss därför av med den jättesköna, stora soffan EKESKOG från IKEA. Den har en extra bädd-del under sitsen, så det blir en dubbelsäng. Då vi har ett separat gästrum med sängar så har denna ej blivit använd så mycket. Max 10 gånger! Tyget är vitt och i bra skick, men tyvärr hade min man sönder dragkedjorna i de två sittkuddarna då vi tvättade tyget inför försäljningen. (Det går att sätta dit nya själv eller lämna till en sömmerska.) Pris 1900 kr
Säljer nu min 3-sitsiga soffa av modellen Ekeskog från Ikea (har utgått). Soffan är riktigt skön med ordentlig bredd & längd, tar man bort ryggkuddarna kan man använda den som extrasäng! Allt tyg kan tvättas, det står att det ska kemtvättas men jag tvättar alltid den i maskin & det fungerar utan problem. Efter tvätt ser soffan ut som ny. Mått: 230 längd/105 bredd Soffan är i väldigt fint skick till ett bra pris! Bilden är lånad men soffan ser likadan ut.