Quantcast
Till salu inom: ”

ektorp tvåsits bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår tvåsits Ektorp bäddsoffa med röd manchesterklädsel. Klädseln är till viss del sliten och har bland annat en reva i tyget längst ner vid höger framben. Detta bör lätt gå att fixa för den händige. Soffan är kompletterad med en ny madrass som är tillskuren för att passa bäddmåttet. Madrassen är väldigt lite använd. Pga klädseln säljes soffan för endast 1000:-. Soffan finns att avhämta på ett koloniområde i Malmö. Vid intresser ring eller maila!
Jag säljer nu min vita Ektorp bäddsoffa (tvåsits) pga flytt. Köptes på IKEA för 3 år sedan. Bredd: 179 cm Vit fåtölj i samma Ektorp-serie. 40 cm. Är det några frågor så är det bara att ringa eller maila! Finns att hämta i Haninge. 500 kronor för båda men pris går att diskutera vid en snabb affär. Louise Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bäddsoffa Ektorp (tvåsits) med Roströd/paprikaröd klädsel säljes. Ny extra klädsel ingår som aldrig packats ur emballaget,blå. Soffan är skön att sitta i. Sängbotten står på ben och består av ribbor, därav är höjden samma höjd som en vanlig säng. Soffan är mycket enkel att fälla ut och in. Sittdynorna är inte nedsuttna utan i gott skick. Sparsamt använd. Katt finns i hem. Bäddbredd 140 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bäddsoffa Ektorp (tvåsits) med ljus grön klädsel säljes. Soffan är skön att sitta i. Sängbotten står på ben och består av ribbor, därav är höjden samma höjd som en vanlig säng. Perfekt gästsäng. Vid gångjärnet har madrassen kommit i kläm så den är nött men inget som syns eller känns eftersom det är på undersidan. Soffan är mycket enkel att fälla ut och in. Sittdynorna är inte nedsuttna utan i gott skick. Sparsamt använd. Rökfritt och djurfritt hem. Mått ihopfälld 200x90 Mått utfälld 200x225
Säljer en jätte fin och skön tvåsits bäddsoffa från Ikea. Kommer inte ihåg namnet på den, men det är inte Ektorp!? Den är super enkel att bädda upp och ner! Madressen är hel och ren och bekväm att sova i. Kuddar och klädsel är nytvättade. De fyra stora kuddarna som framgår på bilden medföljer självklart! Ring gärna för mer info! Helst inte mail! 2000:- Finns i Falun