Quantcast
Till salu inom

"ektorp tvåsits bäddsoffa säljes"

Butik Kalmar
Idag

Bäddsoffa

300 kr
Fyndtorget.se
Butik Västra Götalands län
Idag

Bäddsoffa 2-sits

3 000 kr
Fyndtorget.se
Butik Nordmaling
Idag

Bäddsoffa

1 200 kr
Fyndtorget.se
Butik Kronobergs län
Idag

Bäddsoffa Ikea

400 kr
Fyndtorget.se
Butik Staffanstorp
Idag

Fin bäddsoffa

3 500 kr
Fyndtorget.se
Butik Linköping
Idag

Stor bäddsoffa

1 800 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bäddsoffa ektorp 2-sits röd manchesterklädsel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Säljer nu vår tvåsits Ektorp bäddsoffa med röd manchesterklädsel. Klädseln är till viss del sliten och har bland annat en reva i tyget längst ner vid höger framben. Detta bör lätt gå att fixa för den händige. Soffan är kompletterad med en ny madrass som är tillskuren för att passa bäddmåttet. Madrassen är väldigt lite använd. Pga klädseln säljes soffan för endast 1000:-. Soffan finns att avhämta på ett koloniområde i Malmö. Vid intresser ring eller maila!
1 000 kr
Blocket.se

Ektorp bäddsoffa och fåtölj

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag säljer nu min vita Ektorp bäddsoffa (tvåsits) pga flytt. Köptes på IKEA för 3 år sedan. Bredd: 179 cm Vit fåtölj i samma Ektorp-serie. 40 cm. Är det några frågor så är det bara att ringa eller maila! Finns att hämta i Haninge. 500 kronor för båda men pris går att diskutera vid en snabb affär. Louise Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Hammarö

Ektorp 2 sits bäddsoffa + ny extra klädsel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Bäddsoffa Ektorp (tvåsits) med Roströd/paprikaröd klädsel säljes. Ny extra klädsel ingår som aldrig packats ur emballaget,blå. Soffan är skön att sitta i. Sängbotten står på ben och består av ribbor, därav är höjden samma höjd som en vanlig säng. Soffan är mycket enkel att fälla ut och in. Sittdynorna är inte nedsuttna utan i gott skick. Sparsamt använd. Katt finns i hem. Bäddbredd 140 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se

Bäddsoffa gästsäng Ikea Ektorp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bäddsoffa Ektorp (tvåsits) med ljus grön klädsel säljes. Soffan är skön att sitta i. Sängbotten står på ben och består av ribbor, därav är höjden samma höjd som en vanlig säng. Perfekt gästsäng. Vid gångjärnet har madrassen kommit i kläm så den är nött men inget som syns eller känns eftersom det är på undersidan. Soffan är mycket enkel att fälla ut och in. Sittdynorna är inte nedsuttna utan i gott skick. Sparsamt använd. Rökfritt och djurfritt hem. Mått ihopfälld 200x90 Mått utfälld 200x225
1 800 kr
Blocket.se

Tvåsits Bäddsoffa Ikea

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Säljer en jätte fin och skön tvåsits bäddsoffa från Ikea. Kommer inte ihåg namnet på den, men det är inte Ektorp!? Den är super enkel att bädda upp och ner! Madressen är hel och ren och bekväm att sova i. Kuddar och klädsel är nytvättade. De fyra stora kuddarna som framgår på bilden medföljer självklart! Ring gärna för mer info! Helst inte mail! 2000:- Finns i Falun
0 kr
Blocket.se