Quantcast
Till salu inom: ”

elektrisk fotfil säljes

Tidigare annonser till salu

Komplett paket med utrusning för dig som arbetar med hudvård , massage , fotvård mm. * Kombi Massage/behandlingsbänk vit. med uppfällbar rygg. *Sadelstol vit. Höj och sänkbar *Rullbord vitt. 3 plan. med lamphållare och eluttag. * Lupplampa vit. * Vapozon/ Ånga vit * Värmeskåp för varma handdukar. * Elektrisk fotfil med slipkit. * Ett Set lavastenar för hotstone-massage samt Värmare. (Värde: 18 343kr) Paketpris endast 9000 kr!! All utrusning är nyinköpta hösten 2010 så allt är i nyskick. Vid intresse ring: Lena , 0702-615651.
Säljer en oöppnad elektrisk fotfil från Scholl. Jag har vunnit de två sakerna i en tävling och jag har precis själv köpt en fotfil som jag är otrolig nöjd med. Mina djupa sprickor är borta. Jag har provat alla saker som finns på marknaden men inget har hjälpt förutom den elektriska fotfil. Sockorna hat man på sig i några timmar och efter 5-15 dagar tappar men all död hud. Så fötterna blir bebis mjuka. Nypris för bägge är 650kr men jag säljer för 350kr.
Jag har ett parti på ca 1400 artiklar, rakapparater för man och kvinna, elektrisk fotfil, näs trimmer 3 olika modeller, locktångar 2 olika modeller bla curlen som är hett på marknaden just nu, hår trimmer 2 olika modeller samt hårtork och en epileringsmaskin som man använder tråd med. Alla maskinerna är uppladdningsbara, förutom en näs trimmer som går med batteri och så klart hårtorken. Har ni några frågor och är seriöst intresserad kontakta mig via mail så kan jag vidarebefodra bilder och berätta mera.
Elektriskt fotbad, fint skick. Vibrerar, värmer eller bådadera. Har en snurrande del i mitten som aktiveras vid tryck, sätt dit olika munstycken för fotfil, massage, borste mm. Två olika uppsättningar rullar för fotmassage i botten. Några fotbads "tabletter" medföljer. PRIS: 500 kr Badrumsvåg med glasplatta. Snygg och stilren, funkar fint. Startar av en lätt knackning på glaset. PRIS: 300 kr Skaft för mopp, skruvfäste i änden. Ej ihopfällbart. PRSI: 20 kr
Elektrisk fotfil