Quantcast
Till salu inom: ”

elektrisk skateboard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kryddkvarnar

Alingsås
Skateboard

Kalix
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Elektriska Skateboard/longboard då jag åker vanlig longboard istället. Det är en mycket rolig leksak men perfekt om man ska ner till affären och handla. Fungerar felfritt och har inte haft något strul med den. Har åkt med den ca 5 gånger/laddningar så den är i princip oanvänd. Toppar runt 20 km/h, batteriet håller i medelhastighet runt 15km. Fjärrkontroll, laddare medföljs och en instruktionsbok. Nypris 5450kr http://www.badofritid.se/skateboard/elektrisk-skateboard (Lånad bild) Maila eller smsa.
Elektrisk skateboard med extremt kraftig motor och trådlös kontroll för gas/broms. Motor: 1 hkr (750 watt) Batteri: 24 volt 18Ah Nypris -09 10.200kr. Säljes för 5.900kr e hbj. Endast lite använd.
Hej! Nu ska jag sälja min elektriska skateboard, en helt fenomenal leksak för både vuxna och barn. Den är inte mer än en sommar gammal och jag har verkligen inte kört mycket på den. Den drivs med batterier som tar ungefär 4 timmars körning att ladda ur! maila eller ring för mer information. (nypris 6000 kr)
Helt NY i kartong, kvalitetsskateboard med tyst remdrivning. Toppar ca 25km/h. Farten/bromsen regleras med trådlös fjärrkontroll. Den perfekta sommarleksaken. Realistiskt max körsträcka på en laddning är 2 mil. 36V 7Ah DZM batteri = bättre än de blysyrabatterier som normalt sitter i dessa produkter. Max förarvikt 110kg Längd 99cm Komplett med laddare och fjärrkontroll. Sökord: elektrisk skateboard, gummihjul, gummi hjul.
Sälje en El-skateboard . obs,minus laddare o fjärrkontroll . pris,500,-kr. elle bud. ringe 0733912197 elle e-mail.faour2008@hotmail.com