Quantcast
Till salu inom: ”

rea kitchen aid elgiganten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Jag ska nu sälja min kitchen aid som jag haft i mindre än 1 år och följande tillbehör.( värde 5000 kr) Allting är komplett med orginalkartonger och bruksanvisningar. I paket erbjudandet följer en glassmaskin men ( Värde 1200 kr ) samt en extra glaskål (värde 1300 kr). Paketpriset är 5 000 kr. Jag kan nås på min mobil lättast men jag kan inte nås på tisdag och torsg mellan 13,00-22.00 och så onsdag mellan 13.00-16.00 annars är jag fri att nås mellan 07.00-23.00
Säljer nu min älskade köksmaskin! Den bara står och ser fin ut. Använd endast ett fåtal gånger! Rosa köksmaskin med retrostil och suverän kvalitet. Denna funktionella modell från Kitchen Aid passar dig som prioriterar snygg design lika högt som utmärkt kvalitet. Den har en genomsnittlig livslängd på 30 år. Köksmaskinen har en kraftfull motor på 300 Watt med 10 hastighetsinställningar. Maskinen har även begåvats med en unik planetarisk blandarrörelse som är utvecklad och patenterad av Kitchen Aid. Bunken har en generös volym på nästan 5 liter för flexibel användning. Maximal degkapacitet är 1,2 kg (19 dl) vetemjöl eller 1 kg (16 dl) fullkornsmjöl, samt 9,5 dl degvätska. Köksmaskinen är både hållbar och står stadigt tack vare att hela maskinen är tillverkad av metall. Köksmaskinen levereras med två olika degkrokar, en ballongvisp och stänkskydd. Det finns flera mångsidiga tillbehör som du kan komplettera med, samtliga med passande tillbehörsfäste. (text från inköpsstället www.tretti.se)
Sålt min ögonsten som varit så fin i köket! En Kitchen Aid Artisan köksmaskin! Färgen är Boysenberry Blue, lila skulle jag säga (men så har jag defekt färgseende oxå ;) ) Till denna har jag även det stora tillbehörspaketet med köttkvarn, passertillsats och grönsaksskärare/strimlare... Tillbehörspaketet är helt nytt, oanvänt och i orginalkartong! Mer info på http://bagarenochkocken.se/koksapparater/kitchenaid-koksmaskin/kitchenaid-stora-tillbehorspaketet-fppc-(fga-fvsp-mvsa)/ Detta söker nu ny ägare! Tillbehörspaketet kostar normalt 2895:- men säljs nu för 2000:- Kan hämtas i Karlskoga eller Kristinehamn!
Nu ska min fina köksmaskin säljas, så jag kan köpa en biljett utomlands! Och den är värld någon som använder den och inte bara låter den stå.. Kitchen Aiden är snart 8mån så orginal kartong o garanti häfte finns förstås kvar. Färgen är björnbär och den är använd 2 gånger.. Jag har hand diskat den båda gångerna. Nypris är 5500kr med orginal delarna. Nu: 5000kr Nypris glasbunke 4l och extra degkrok med slickepott. 999kr Nu: 700kr Paket pris : 5500kr Den är köpt på Cervera i Valbo, all info o priser om kitchen Aiden finns på deras hemsida. Allt är i såklart Som Nytt! Inga skambud då alla vet att Kitchen Aids köksmaskiner håller livet ut och används ofta i restaurang kök!
Säljer nu min fina KITCHEN AID Espressomaskin. Färg: Röd. Den är 5år, men fungerar helt perfekt. Original kartong och bruksanvisning medföljer. Tror jag har kvittot kvar också. Två kompressorer vilket gör att man kan skumma mjölk samtidigt som man brygger espresso. Bryggaren håller en konstant temperatur för optimal bryggning av espresso med kraftig crema. Torr ånga för bästa resultat vid skummning av mjölk. Koppvärmare för uppvärmning av koppar. Avtagbar vatten behållare för enkel påfyllning. Filterhållare med utbytbara rostfria filterkorgar i två storlekar. Tillbehör som medföljer: 2 olika filterkorgar, kaffepackare, rengöringsborste, kaffemått och skummningskanna. Effekt: 220-240V Mått: 40.1 x31.8 x 30.7 Vikt: 11.8 kg Tryck: 15 bar Tank: 2 liter Effekt: 1300 W Den finns att hämta på Kungsholmen i Sthlm. (Nypris: 8000:-) MITT PRIS: 3000:- eller BUD!! FÖRT TILL KVARN!