Quantcast
Till salu inom: ”

elgitarr säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min tjusiga LTD M-200FM pga att jag är intresserad av ett annat sound. Den är i väldigt fint skick, med alla tillhörande delar kvar (trots att låsskruvarna inte är med på bilden). Dessutom låter den lika bra som den gjorde när jag köpte den! Mer info om den kan ni enkelt googla fram. Byte mot annan elgitarr är intressant. Kom gärna med förslag då just er gitarr mycket väl kan vara något spännande!
Jag säljer nu min Black Devil. Gitarren är i mycket fint skick. Jag har inte använt den på spelningar o dyl. utan bara använt den hemma i källaren :) Jag har varit mycket rädd om den. Jag kan skicka gitarren. Köparen står då för frakten. Du kan även hämta den mot kontant betalning. Om du vill veta mer om gitarren så kan du läsa här. Priset är prutat och klart. Bytes ej mot andra produkter... http://musikborsen.se/itempg.aspx?id=21122&artno=180894
Helt nya EMG-prylar till elgitarr. En styck SPC Presence Controll samt en EXG Guitar Expander á ca 350 -450 kr/styck i nypris. Dessutom lite kablar, två batterianslutningar samt två jack. Därutöver tre stycken EMG förlängningskablar á ca 75 -100 kr/styck i nypris (EMG Quick Connector Cable - original connector cable for EMG pickups). Allt är helt oanvänt (blev över i samband med ett gitarrbygge). Se www.emginc.com för mer info! De bästa priserna + lite info om prylarna hittar du även på www.thomann.de Kan skicka.Köpare betalar frakt (50kr).
Ett musikljudkort med 4 analoga in och 2 ut ut. +Spdif in och ut. Midi IN/OUT Väldigt fin dynamik och lite brus. Kan driva tungdrivna hörlurar. Har preams från DBX Silver serie. (Kostar 12000kr dock med eq m.m. som inte finns här) Har även en högimpedans ingång för att koppla elgitarr/elbas direkt. 24-bit men "endast" 48KHz (men hellre det än brus och distortion) Komplett. På nätadaptern har det lossnat en bit plast, inget farligt, annars inget att klaga på.
Ett riktigt bra köp! Prisvärd stratamodell med kropp i solid lind, samt hals och greppbräda i lönn. Utrustad med 3 single coil mickar, kromad hardware, 1 volym- och 2 tonkontroller. Färg: Black High Gloss Finish. Gitarren är helt ny och full garanti lämnas, tillsammans med Musikverkstans unika livstids servicegaranti. Givetvis levereras gitarren injusterad och spelklar! Vanligtvis kostar den här modellen 1495 kr, men just nu kör vi en kampanj och den blir din för endast 995 kr, så passa på! Finns att provspela hos Musikverkstan på Andra Långgatan 35 (vid Masthuggstorget) i Göteborg, men kan även skickas med DHL Privatpaket mot en mindre fraktkostnad. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på 031-145522 eller maila till goteborg@musik-verkstan.se