Allt till salu inom "elgitarr"

Sortering:
Sundsvall
Idag

Elgitarr fodral

100 kr
Blocket.se
Nässjö
Igår

Elgitarr Dean Razorback Ste...

6 000 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Peavey Elgitarr + Förstärka...

1 799 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Säljer min sons elgitarrer...

1 199 kr
Blocket.se
2 dagar

Elgitarr

1 500 kr
Blocket.se
Håbo
2 dagar

Elgitarr med förstärkare

1 500 kr
Blocket.se
Arvika
Igår

proffs mikrofon Akg c900m

1 100 kr
Blocket.se
Igår

Woodo GS2 Ebony Floyd Rose

3 200 kr
Blocket.se
Hudiksvall
2 dagar

Nybörjar gitar + liten förs...

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
2 dagar

Elgitarr med bas

1 500 kr
Blocket.se
Östersund
2 dagar

Elgitarr Epiphone Les Paul...

4 500 kr
Blocket.se
Umeå
2 dagar

Gammal elgitarr

300 kr
Blocket.se
Göteborg
2 dagar

Elgitarr

1 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Elgitarr - Les Paul

2 500 kr
Blocket.se
Bromma
2 dagar

VOX Mini3-G2

1 300 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Gitarr  ·  Örebro

LTD M-200FM

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu ska jag sälja min tjusiga LTD M-200FM pga att jag är intresserad av ett annat sound. Den är i väldigt fint skick, med alla tillhörande delar kvar (trots att låsskruvarna inte är med på bilden). Dessutom låter den lika bra som den gjorde när jag köpte den! Mer info om den kan ni enkelt googla fram. Byte mot annan elgitarr är intressant. Kom gärna med förslag då just er gitarr mycket väl kan vara något spännande!
3 000 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Gislaved

Elgitarr Black Devil i mycket gott skick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag säljer nu min Black Devil. Gitarren är i mycket fint skick. Jag har inte använt den på spelningar o dyl. utan bara använt den hemma i källaren :) Jag har varit mycket rädd om den. Jag kan skicka gitarren. Köparen står då för frakten. Du kan även hämta den mot kontant betalning. Om du vill veta mer om gitarren så kan du läsa här. Priset är prutat och klart. Bytes ej mot andra produkter... http://musikborsen.se/itempg.aspx?id=21122&artno=180894
2 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Mjölby

EMG tillbehör EXG, SPC mm helt ny

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Helt nya EMG-prylar till elgitarr. En styck SPC Presence Controll samt en EXG Guitar Expander á ca 350 -450 kr/styck i nypris. Dessutom lite kablar, två batterianslutningar samt två jack. Därutöver tre stycken EMG förlängningskablar á ca 75 -100 kr/styck i nypris (EMG Quick Connector Cable - original connector cable for EMG pickups). Allt är helt oanvänt (blev över i samband med ett gitarrbygge). Se www.emginc.com för mer info! De bästa priserna + lite info om prylarna hittar du även på www.thomann.de Kan skicka.Köpare betalar frakt (50kr).
450 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Stockholm

Proffsljudkort Lexicon Omega

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett musikljudkort med 4 analoga in och 2 ut ut. +Spdif in och ut. Midi IN/OUT Väldigt fin dynamik och lite brus. Kan driva tungdrivna hörlurar. Har preams från DBX Silver serie. (Kostar 12000kr dock med eq m.m. som inte finns här) Har även en högimpedans ingång för att koppla elgitarr/elbas direkt. 24-bit men "endast" 48KHz (men hellre det än brus och distortion) Komplett. På nätadaptern har det lossnat en bit plast, inget farligt, annars inget att klaga på.
1 500 kr
Sweclockers.com
Musikinstrument  ·  Göteborg

California ST-One Elgitarr till vrakpris

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett riktigt bra köp! Prisvärd stratamodell med kropp i solid lind, samt hals och greppbräda i lönn. Utrustad med 3 single coil mickar, kromad hardware, 1 volym- och 2 tonkontroller. Färg: Black High Gloss Finish. Gitarren är helt ny och full garanti lämnas, tillsammans med Musikverkstans unika livstids servicegaranti. Givetvis levereras gitarren injusterad och spelklar! Vanligtvis kostar den här modellen 1495 kr, men just nu kör vi en kampanj och den blir din för endast 995 kr, så passa på! Finns att provspela hos Musikverkstan på Andra Långgatan 35 (vid Masthuggstorget) i Göteborg, men kan även skickas med DHL Privatpaket mot en mindre fraktkostnad. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på 031-145522 eller maila till goteborg@musik-verkstan.se
995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj