Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga nitro city säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

City korgen är i svart och "metallic". Fodret är vitt med små dockor. Bak, i mitten på sufletten sitter en reflex som jag inte vågar pilla bort ifall det blir märken. Den är i mycket gott skick! Korgen passar de flesta Emmaljunga barnvagnar, bland annat: City Cross Nitro City Ozone City Classic Sport City Cerox 360 osv. Den klickas enkelt fast, är lätt och behändig (4,2 kg) med generösa innermått; 75 cm på längden. Passar barn upp till 6 månader eller längre om bebisen tillåter... Innehåller flera förvaringsfack med dragkedja, en på var sida av korgen samt en på vindskyddet.
En jättefin och bra barnvagn för både stora och små. Den är i jättefint skick. Använd nästan ett år. Inköpt för augusti -11. Det ingår en babylift som är för den lilla babyn som man kan lyfta ur lätt. Man tar enkelt ur den då barnet blivit större. Då de blir en sittvagn som man kan ha både framåt och bakåtvänd. Det är 5 punkts bälte och flera olika lägen, helt liggläge. Det ingår regnskydd och insektsnät.
Hej! Jag säljer en Emmaljunga Nitro city -11. Den är uttagen augusti 2011 och använd till ett barn. Köpt på Våra Små. Den har garanti fram till augusti 2014 och kvitto finns kvar. Färgen är Silvercheck och den är inte solblekt. Myggnät och regnskydd medföljer. Om så vill kan ett turkost paraply, svart Emmaljunga vinteråkpåse och flaskhållare medfölja. Priset är diskuterbart vid snabb affär. Mejla, ring eller smsa för mer info.
Emmaljunga Nitro City Sittvagn -09 säljes. * punkteringsfria hjul * snurrbara (låsbara) framhjul * inbyggt myggnät i den stora rymliga suffletten * regnskydd original * 5-punktssele * fullt liggläge, så det går att ha lift i om man vill ha det :) Använd men i fint skick. Finns några små vita märken frampå sufflettyget nertill, men inget som har stört mig nämnvärt, men därav ett bra pris :) 2400:- Obs! Endast telefonkontakt! Så länge annonsen är kvar är vagnen kvar.
Jättefin välvårdad helsvart Emmaljunga Nitro City 2010 säljes. Väldigt ombonad och mysig med små hjul fram för lättare manövrering. Mycket fint skick och ej solblekt. Fullt liggläge. Kan vändas mot dig och från dig. Jättebra sufflett som går att fälla ner hela vägen som skydd för sol och regn. Myggnät sitter i suffletten. Regnskydd ingår. Maila eller smsa vid intresse. Vagnen kostar 2700 kr men priset kan diskuteras vid snabb affär.