Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga twin nitro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag vår mycket fina Emmaljunga Twin Nitro 360 som är en -09 men är uttagen -10. Vagnen är Svart/Lime grön ( Pro lime) Ej Solblekt och alltid förvarad inne i huset. Det är en Tvillingvagn / Syskonvagn som är väldigt lättkörd med underbar fjädring. Vagnen har snurrhjul fram som även går att låsa i fast läge vilka gör att man tar sig fram bra både i stan och i terräng. Sitsen är vändbar så man kan välja om man vill ha barnen mot sig eller från sig, Vänbart handtag. Två stycken mjukliftar ingår som även kan göras om till åkpåsar Regnskydd ingår Innbygt myggnät Pris: 4500kr
Vagn i mycket bra skick från 2008 säljes. Regnskydd och inbyggt insektskydd ingår. Vi har även en ståbräda som kan säljas om det behövs. Vagnen har små hjul (låsbara) fram och stora hjul bak och barnen kan sitta framåtvända eller bakåtvända. Stabil men smidig syskonvagn som får plats genom alla dörrar och i alla bilar. Fullt liggläge samt separata rygg och fotstöd, dvs en kan ligga medan den andra sitter. Vagnen blir kompakt ihopfälld och tar inte mycket plats. Vagnen i sig är även väldigt lätt vilket gör den smidig att lyfta i och ur bilen samt när man ska ta upp vagnen för trappor mm.
Det är en Twin nitro, års modell 2010, i jätte fint skick, stora hjul bak, små snurrbara hjul fram, kan fälla ryggarna obehindrat av varandra, 5 punktsbälte, vändbar, låsbara hjul fram, myggnät i suffletten, regnskydd följer med, en brio mjuklift följer med (kan göras om till åkpåse) och framför allt lättkörd! Har alltid stått inomhus, inga fläckar! Suffletten är ny och säkerhetsbyglen bytt!Om ni har några frågor ring eller maila mig!
Jättefin lättkörd vagn från Emmaljunga, med svängbara framhjul som går att sätta i fast läge. En rymlig vagn som dock kommer igenom alla standarddörrar. Sittdelen kan vändas om man vill ha barnen vända utåt, eller mot dig som kör. Rygg och fot stöd är delbara så att barnen kan vila oberoende av varandra. Myggnät är tillgängligt i sufletten. Regnskydd ingår. Ställbart styre och 5 punkts bälte. En jättefin mjuklift ingår i svart/beige, med en liten madrass samt lakan i botten. Vagnen är använd men i mycket gott skick.
Hej! nu vill vi sälja syskonvagnen( EmmaljungaTwin Nitro)då har vi ingen användning längre. Den har vi köpt 2010-06-02 från babyland. har inte använt jätte mycket så den är fin och har inga skador. saker som medföljer är: 01. en ligg del 02. regnskydd Vi köpte vagnen för 6700 kr( kvitto finns) och säljer den för endast 3800 kr då ska vi flytta och vill inte ta den med oss. kan tänka mig lite billigare om du hämtar den innan 5 augusti. ring eller mejla om du har funderingar, samt kan du titta på denna sida för mer info: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Twin_Nitro-30.html