Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga fotsack säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En grårutig emmaljunga duo classic säljes. Åkpåse som man kan göra om till sittdyna medföljer, fotsack till sittdel och överdrag till liggdelen medföljer med, allt matchar :) Tyvärr har det kommit några fläckar på insidan av liggdelen, med tyget är nytvättat, men det är oxå därför jag har lågt pris. Men vagnen är underbar och lätt att köra. Vändbar så man kan ha barnet mot sig eller från sig. Broms och sånt funkar, 5-punktsbälte och ställbart handtag.
Hej Säljer nu min Emmaljunga City Cross -07, köpt här på blocket. Vagnen har vändbar sits och inbyggt myggnät. Regnskydd medföljer. Pris när jag köpte den 2.500 kr Pris nu 1.500kr Säljer även min Acta Graco Mojo resevagn. Lätt att fälla ihop och bärs i ett handtag på sidan. Regnskydd och fodrad fotsack medföljer. Också inköpt på blocket. Pris när jag köpte den 700 kr Pris nu 350 kr. Så tveka inte att höra av er. Vicktoria
Mycket välvårdad och praktisk allroundvagn som alltid förvarats inomhus. *Kan användas från nyfödd till ca 3 år. *Liggdel (citykorg) samt sittdel som är vändbar åt båda håll. *Fotsack i samma färger som vagnen. *Punkteringsfria däck * Svart- beige färg * Sol- och insektsnät finns snabbt tillgängligt i suffletten på sittdelen *Styret kan ställas i olika höjder för bekväm körning oavsett längd. *5- punkts bälte *Åkpåse ingår om så önskas För mer information är det bara att höra av sig/ Elin
Emmaljunga duo combi Som ny, komplet med: - hårdlift - regnskydd - parasol - myggnät - fotsack. - Reflexer i tyget. En av marknadens bästa Duo-Combis. Vändbar hårdlift i smidigt format, kan användas från 0-6 mån ålder. Sittdel: Vändbar, integrerad stretch-komfort 5-punktsbälte. Suffletten är kanon: Sittvagnen passar barn i åldern 6 mån-3 år.
Passar nyfödd till ca 3 år. Bra skick men sittdelen och suffletten är lite solblekt. Hårdlift som läggs in i sittvagnen. Liften har en avtagbar mini-sufflett som skyddar ditt barn från sol och vind även när du har tagit ut liften ur vagnen. Den stora suffletten går att fälla hela vägen ner för bästa skydd vid blåst och snö. Vändbar sittdel med 5-punktssele. Även sittdelen har fullt liggläge så att äldre barn kan sova i vagnen. Ställbart styre. Ställbar fjädring. Chassi med stor varukorg. Regnskydd, myggnät och fotsack ingår. Klädseln är nytvättad, vagnen kommer från ett djur- och rökfritt hem.