Quantcast
Till salu inom: ”

engelska undulater till salu helsingborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag säljer min Engelska undulat med bur till Jag ska ut och resa så vännen behöver ett nytt hem! Fågeln är fortfarande ung och växer till sig mera och färgerna kommer fram mer och mer. Han är pigg, sjunger mycket och jag har fått honom att sitta på fingret och axeln ett antal gånger. Jag har köpt fågeln från en uppfödare som har handmatat sina fåglar. Buren är inköpt i slutet på december så den är i princip helt ny där det finns sittpinnar, vattenbad, leksaker som ni får till. Allt är inköpt i december för 1600kr Säljes för 1200kr
Hej! Då var det dags att sälja mina undulater dom är redo att para sig och lägga ägg. Jag har 5 st som jag säljer för att jag ska flytta till en lägenhet där man inte får ha husdjur. Den är halv engelska undulater den som är själv på bild han är ett och halv år. De andra är 4 -5 månader gamla Jag säljer helst par men om man redan har en hemma så går det bra Jag säljer för 150 kr st men om man köper par så blir priset 200 kr Par för mer info så hör av er.
Hej jag nu säljer jag mina undulater efter som jag ska köpa ett par kanarie fåglar till min brors dotter men de är så att dessa undater är för farliga för henne en av de bet henne så hon gillar inte undulaterna nu hon hade ett par kanarie innan så hon vill ha de det går bra att byta mot kanarie Om du vill Jag har köpt de åt henne ett månad sedan så kostade mig 150 kr Jag kan sälja dem för 125 kr men om du köper par kan vi prata om priset dessa är halv engelskaundulater Om du är intresserad så hör av dig gärna:)
Söker två tama undulater, engelska eller vanliga spelar ingen roll. Gärna hona och en hane, var som helst i Skåne går bra. Erbjuder underbart livslångt hem med mycket omsorg och självklart möjlighet att dagligen vistas utanför buren.
Vi har 2 engelska undulater till salu dom är 4 år gamla o säljes komplett med en stor bur för 1500:- Vi har en mobil HTC Wildfire s olåst till salu också för 700:- För mer info va god ring på mobil nummer 070-5946817