Quantcast
Till salu inom: ”

undulater till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har tyvärr gått och blivit allergisk mot mina undulater. De är ett par på en vit/gul hona 4 år och en blå hane 3 år. De är ett livligt par och passar in hos ensamboende såväl hos barnfamilj. Eftersom de är två stycken reder de varandra och är inte jätteberoende av ständig tillsyn så länge de har mat, vatten och leksaker. Stor bur och tillbehör medföljer och det är först till kvarn. Självklart är det viktigt att du vet vad dessa exotiska fåglar behöver för att de ska trivas och må bra. Har tyvärr ingen bild i nuläget. Ring vid intresse (lånad mejladress), fåglarna finns vid Björndammen, Partille.
Vi har fött upp undulater i flera år, och har nu två undulat par som får ungar med jämna mellanrum. På bilden syns den senaste kullen, med två albino, en lutino och en ljusgrön täckning, som under den närmaste veckan blir redo att lämnas bort. Dessutom är de två yngsta från vår förra kull med. Ungarna hålls på bilden framför en spegel. De har växt upp med händer, och är därför naturligt tama (och helmysiga). Det går även bra att anmäla intresse för kommande kullar. Pris 500 kr per undulatunge. Jag nås bäst på telefon: 076-8551043, men mail går också bra.
Jag säljer mina två undulater på grund av flytt till mindre lägenhet. Hanen (vit/blå) är runt fem år och honan (grön) runt två. De har en stor bur och får oftast flyga fritt (använder inte taket till buren så ofta) Det vill jag att de ska få göra även i fortsättningen. Har en del sand kvar och lite fröstänger. Ring eller mejla vid intresse! Med vänliga hälsningar Sandra
Tyvärr måste vi sälja våra undulater då min sambo utvecklat allergi Undulaterna är ca 1 respektive 2 år. Den ena undulaten är gul och svart och vi har döpt den till Nala Den andra undulaten är lila/blå- vit och den heter Zorro. I priset ingår bur och alla tillbehör,samt massa leksaker. Fåglarna är ej försäkrade. Har ni tidigare erfarenhet är det bra, vi vill att dom ska komma till ett nytt hem där dom blir väl omhändertagna.
Buren som är i bättre begagnat skick är till för en mindre papegoja eller varför inte några undulater? Hittills har en Kongo-papegoja har bott i den. Mått Boyta: H:92cm D:43cm B:68cm Totalhöjd från golv till toppen: 145cm. Pris:1000 :- Är bara intresserad av seriösa köpare. Vill du köpa, så gör du det med allt vad det innebär. Ingen prutning. Buren, som är ren och isärplockad med alla delar, är redo för avhämtning.