Allt till salu inom "blocket undulater"

Sortering:
Örebro
Idag

Salong/lokal säljes

400 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Nya sommardäck med fälgar,...

7 000 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Lexus RX 450h AWD 3.5 V6 AW...

199 900 kr
Blocket.se
Idag

Flexi Trax Rally

275 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Biljardkö

300 kr
Blocket.se
Bräcke
Idag

Volvo 940 ltt 2.3 Automat

39 500 kr
Blocket.se
Idag

Söta Undulat ungdomar

250 kr
Blocket.se
Idag

Undulat (Helikopter)

500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fågel

250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Gislaved

Tre undulater ca 1 år

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hejsan! Jag ska sälja tre av mina undulater pga att jag tycker jag har för många och att dom inte kommer så bra överens med mina andra fåglar. Men dom tre är syskon det är två gula honor en av honorna har röda ögon. och en grön hane jätte fina och VÄLDIGT pratglada små fåglar=) Det finns en bur att köpa till om så önskas. Dom kostar 100kr/st men kan tänka mig att ge bort dom om rätt person dyker upp. Har ni några frågor eller undrar något är det bara att höra av sig. Endast seriösa göra sig besvär. Mvh Sandra
10 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Västerbottens län

Vackra undulater i alla dess färger

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Passa på, än finns det chans att få tag på en fin undulat eller ett vackert par. Är på väg att dra ner på antalet fåglar efter att ha bedrivet en seriös undulatuppfödning på hobbynivå i många år. Tänk på att en undulat är ett flockdjur och trivs inte i ensamhet. Så hör av er om ni kan erbjuda den ett bra hem. Ring gärna för mer information. mvh Gunnel 090-123337 076-8323337
100 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Västerbottens län

Undulater och bur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Har en jätte fin hona som är blå och en hane som är gul som jag nu måste sälja pga minskad tid och ekonomi. de är två underbara fåglar som jag vill se kommer till ett kärleksfullt hem. de är cirka två år båda två, honan har jag själv fött upp. priset gäller båda fåglar plus bur! kontaktas endast via mobilen så RING vid intresse eller frågor mvh sandra. Ps börjar bli akut att hitta ett hem.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

3 undulater med bur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av tidsbrist har jag nu bestämt att sälja mina undulater. Dom är hanterade och mycket lättlärda. Bild nummer ett: Hane, 1 år. Uppfödarbevis finns och han är ringmärkt. Bild nummer två: Hane, 4 år Bild nummer tre: Hona, ca 6 månader, uppfödarbevis finns och hon är ringmärkt. Bild nummer fyra: Hona, 2 år Buren har måtten 70x85x50 cm. Hör av er om ni är intresserad, så får ni mer information, fler bilder finns på fåglarna och buren.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

2 st undulater med stor bur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Nu är det dags att sälja våra 2 undulater, gul hona och grön hane, med stor bur pga av minskat intresse hos barnen. De är vana att återkommande ha möjlighet att flyga fritt, så det villl vi gärna att de får möjlighet till i sitt nya hem också. Vi vill inte heller att de delas då de fungerar bra tilsammans. Buren är 83 cm bred, 67 cm hög och 43 cm djup stor och en mängd tillbehör följer med. Även byrån följer med.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj