Quantcast
Till salu inom: ”

undulater till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är 2 st. söta och underbara undulater som söker ett nytt hem. Med oss får du vår bur, en hel del tillbehör (2 badkar, leksaker, träpinnar m.m.), sand (gruv och fin) samt en del fågelmat. Mått på vår bur är: 58 x 56 x 31 (B x H x L) Vi är vana att då och då flyga runt i hemmet och hoppas att vi hamnar i ett nytt fint hem. Köp oss för: 1000 :- Ring 070-220 10 09
Nu får vi dessvärre sälja våra undulater pga av allergier. Det är en hane och en hona som heter Kajsa och Philip. Philip är turkos och Kajsa vit. Dom trivs glatt i bur men vill sällan klättra ut. Kajsa är lite försiktig av sig medan Philip är en nyfiken fågel. Dom har flera fina tecken på kroppen. Säljes till djurvänlig person som tar väl hand om dom. Allt som ingår: bur, Kajsa & Philip, maten som är kvar, inredning mm. Kontaktas helst via mejl då jag jobbar om dagarna. Vill ha 500kr eller högstbjudande.
Säljer min undulat som är handtam. Lite envis dock. Jättefina färger som ni kan se på bilden. Den är fortf ej könsmogen så de är enormt svårt att avgöra könet på den men jag GISSAR att den är en hona. Säljes med bur och tillbehör och lite mat. Säljes endast till någon som älskar djur och inte låter fågeln vara inlåst då jag själv låter den flyga varje dag inomhus. obs ej mail och fler bilder kan skickas. mvh
Eftersom vi inte längre har tid för grabbarna vill vi se till att de får ett gott nytt hem med folk som kan ge dem tiden de behöver. Båda ca 1-2 år gamla. Buren kommer med alla möjliga leksaker och mat och vatten skål. Grabbarna trivs mycket bra tillsammans, de är inte speciallt tama men med lite arbete gör de snabbt framsteg. En är oförmögen att flyga, men veterinären har bekräftat att han i övrigt är frisk. Han tycker om att promenera i trädgården. Annonsen finns kvar så länge undulaterna finns kvar.
Undulatpar säljes med bur och tillbehör. 1-åriga undulater säljes pga för stort intresse av vår katt. Det är en grön och en blå. Säljes med bur och tillbehör. Undulaterna är sociala, trevliga och sjunger med när det spelas musik. De tycker mycket om sitt badkar och verkar intresserade av ha få en holk. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.