Quantcast
Till salu inom: ”

everest bärstol ryggsäck barnstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnstol

Malmö
Ryggsäck

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastiskt smäcker och charmig shabby chic, Antik barnstol i trä. Vit. Kan vikas ihop till en bil också. Antagligen från 60-talet. Barnmatstol. 500:- Bärstol. Ryggsäck från Everest, kid pack. Bär ditt barn på ryggen i denna bärstol som dessutom har metallstativ så den kan stå själv på marken. Maxvikt 22 kg. 100:- Babybjörn Synergy bärsele. Använd till 1 barn. Sval och behaglig tack vare mesh / nät som gör bärselen lätt och att den andas. 500:- Doomoo amningskudde i lime. Medium modell, nypris 599:-. 300:-
Bild 1: Bärsele: Ergo Baby, inkl. baby insats. En ergonomisk designad bärsele, uppbyggd som en välgjord ryggsäck där avbärarbältet runt bärarens höft tar upp en hel del av tyngden. Ålder/vikt: Från ca 4 månader till 4 år eller 20 kg. Selen kan användas på magen, höften och ryggen helt efter behov och ålder på barnet. 800 kr Bild 2: Barnstol du hänger på matbordet. Väldigt smidig att ta med sig och mycket lätt att hänga fast på bordet. Barnen sitter mycket bra i denna även när de är små! 150 kr Bild 3: Bärstol Everest, med sol/regnskydd som man kan sätta på. Mycket skön att bära, bra med stöd-ben när man tar av och på bärstolen. 600 kr Bild 4: Tygblöjor: 9 st Fuzzi Bunz med microfleeceinlägg + 3 extra ilägg. Pocketblöja, knapphålsresårer som enkelt ställs in för att passa barnet. Mycket bra! 600 kr Bild 5: Resesäng Baby sleep. 300 kr Allt är rent och utan fläckar. Allt förvarat inomhus. Kan ev transporteras till Uppsala.
Bärstol / Bärryggsäck av märket Everest. Om barnet ska bäras längre än bara en kortare stund är det skönt att få upp barnet på ryggen istället för på magen, då det ger en mycket bättre belastning. Dessutom älskar barnen det. Vår flicka skrattade så hon kiknade bara hon såg ryggsäcken. Vi skaffade den dock lite för sent och hann bara använda den ett fåtal gånger, och därför är den i bra skick. Den har flera fickor och förvaringsutrymmen av olika storlek. Den är ställbar beroende på barnets storlek och kan bära barn upp till 18kg. Finns att hämta i Vasastan.
Stokke Handysitt (Bild 1 och 2) Den bärbara barnstolen! Stokke® HandySitt® ger säkert sittande och komfort. Resebarnstol i praktisk och elegant dansk design. Stabil, lätt att ta fram och ihopfällbar när den inte används. Perfekt att ta med på resan, på restaurangen, farmors hus eller på semester. Enkel att rengöra är den också. Den fästs på vanliga stoler och kan ställas på golvet om man köper till golvben. Handysitt är enkel att vika ihop för förvaring eller transport till resor eller besök och man kan köpa till en resväska. 350 kr --- Bärstol / Ryggsäck Everest (Bild 3) Med ett utfällbart stödben som gör att den står mycket stabilt. Axelremmar, många prylfack för t.ex picnic, nappar, näsdukar och blöjor, och färgglada handtag som barnet kan hålla i eller leka med. Bärhöjden kan enkelt justeras som på en större ryggsäck. 600 kr --- ErgoBaby bärsele (Bild 4 och 5) En unik bärsele där du kan bära ditt barn på magen,ryggen och på höften. Kan användas (med tillbehöret infant insert) från födseln och framåt! Det breda avbärarbältet gör att du bär en stor del av tyngden på dina höfter istället för på axlarna. Fungerar med tillbehöret infant insert även till nyfödda upp till 18 kg. Mycket smidig och lätt sele som gör den till ett bra alternativ att ta med på resor. 300 kr.