Quantcast
Till salu inom: ”

everest 65l ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Haglöfs SEC 65 liters ryggsäck i fint skick. Googla gärna för mer info men annars så har denna ryggsäck allt du behöver i komfort och kvalitet för den längre resan eller vandringen. Pris 400kr Säljer occkså en mindre Everest 42 liters Advanced ryggsäck ( ej med i bild men foto kan mailas) den är av hög kvalitet och har allt det du behöver den också för den koratare resan eller vandringen. Pris 200kr Ring helst eller maila, sms fungerar också men hör barta av dig vid seriöst intresse. Mvh
2 st Everest ryggsäckar. Röd/grå ryggsäck är på 60 l, grå/svart är på 65 l. Perfekta vid exempelvis äventyrssemester/backpacking. Praktiska med många olika fack. Priset är 500 kr / st, men väljer ni att köpa båda, blir dem era för totalt 800 kr.
Svart ryggsäck/Backpack från Haglöfs. 65 liter. Fint skick. Regnskydd från Everest ingår.
Ryggsäck/väska, 65 liter, med liten avtagbar ryggsäck för dagsutflykten samt ficka att gömma axelremmarna i vid exempelvis incheckning på flygplatser. Väskan öppnas helt runt om vilket gör det lätt att komma åt alla packning. Modell Everest Travel, färg svart/mörk grå. Inga skador.
Ryggsäck Everest Advance 65 l. Använd på endast en resa, nästan som ny. Mycket bra ryggsäck för långresan, har ett rejält midjebälte, den är finessrik och har många inställningsmöjligheter, som ökar möjligheterna för säcken att sitta bra på ryggen. Säljes för 720 kr. Frågor tas emot på e-mail till Linda. För köp kontakta Torbjörn på tel. 070-5661108.