Quantcast
Till salu inom: ”

bärstol everest kid pack säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bärstol Everest Kid Carrier i absolut nyskick. Endast använd någon gång, självklart rök och djurfri. Praktisk med stödben, solskydd, drickahållare, packutrymmen, m.m. Mycket bekväm att bära. Klarar för barn upp til 18 kg. En förbättrad efterföljare till Everest Kid Pack som fick mycket bra betyg i test: http://smartson.se/test/barn/barstolar.htm Nypris 1199:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har varit jättebra på våra skogspromenader! Den har ett utfällbart stödben som gör att den står mycket stabilt. Många små prylfack för nappar, näsdukar och blöjor. Bärhöjden kan enkelt justeras som på en större ryggsäck. Lätt konstruktion. Nypris: 1000kr Vårt pris: 450kr Fler bilder kan mailas vid intresse. Endast mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Everest Bärstol (Kid Pack) i mycket bra skick. Vi har varit jättenöjda med den. Den har ett utfällbart stödben som gör att den står stabilt och bekväma axelremmar. Barnet sitter jättebra och säkert och knäpps fast och man kan justera beroende på hur stort barnet är. Det finns en packpåse och många små prylfack för nappar, näsdukar och blöjor. En detalj är färgglada handtag som barnet kan hålla i eller leka med. Bärhöjden kan enkelt justeras som på en större ryggsäck. Nypris ca 1 100 kr.
Mycket fin bärstol från Everest. Jättebra modell i mycket fint skick. Djur -och rökfritt hem.