Quantcast
Till salu inom: ”

fönster glasveranda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ett äldre hus utanför Laholm. Under september kommer vi att byta ut husets samtliga fönster + 1 dörr. Vi har en del priser på fönster med karm exkl. montering och söker därför någon med erfarenhet som har lust och möjlighet att utföra detta arbete. (troligtvis PVC flagg-fönster) Arbetet omfattar 16 flaggfönster, en glasveranda + en dörr. Intresserad? Vänligen maila en offert vad detta ungefär kan komma att kosta. Inledningsvis endast mailkontakt.
vi bygger om vår glasveranda och säljer därför två fönsterpartier med enkelglas plus en dörr som lätt kan få ett fönster ovanför. Skulle kunna bli ett jättefint växthus. måtten är: ett parti med 10 luft 205 x 387 cm uppdelat på fem högre fönster varav två är öppningsbara och fem mindre ovanför som är fasta. 2000 kr eller ett bra bud. Ett parti 205 x 131 cm uppdelat på 4 luft. Dörrens karmyttermått 216 x 98 Maila eller ring för fler bilder.
Två supersköna reclinerfåtöljer, jag har flyttat och nu får dom inte plats, säljes för 3000 kr för paret, inga skador och supersköna att sitta i. Jag säljer också 5 gamla fönster från en glasveranda,fönstren är i mycket bra skick, ca 60x130 cm 400 kr styck Industrilampor med galler 200 kr styck. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Söker ett par pardörrar. Storlek och modell spelar inte särskilt stor roll (bara det är glasrutor i) Är även på jakt efter ett gäng spröjsade fönster. Söker minst 10 st, gärna fler, i samma utförande och storlek. Även hela glasverandor är av stort intresse. Hör gärna av dig om du har något av detta som du vill sälja. Mvh Fredrika
Stora glaspartier(englas) med mörkbrun metallkarm och ett spröjs per del. 6 st med måtten 256 cm x 125 cm (blid 1) 2 st partier med 1 skjutdörr + 1 fast fönster i samma ram med måtten 157x 122cm+ 157x 120cm (bild 2, gavel) Alla glaspartier säljes till en och samma köpare (ej styckesvis). Obs! Du monterar ned och fraktar själv! Vill du, ingår samtliga träreglar och bjälkar i köpet