Quantcast
Till salu inom: ”

cylinda tvättmaskin reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cylinda Professionell torktumlare T2000F Frånluft 3-fas 400V + N 8-program, 111L trumma ca7kg ca 5år. Lager och stödrullar är nya. Pris 3800:- med 6mån Garanti. ---------------------------------------- LILLAVITVARUHUSET Storgatan 23 i Bergkvara Öppet Fredagar KL:14,00-17,30 ENDAST KONTANT BETALNING Om företaget Reparationer av hushållsmaskiner Försäljning av nya & begagnade reservdelar Service alla märken & Fasta priser www.klaselservice.se 070-248 52 56 Serviceområde Karlskrona,Torsås,Kalmar, Nybro,Färjestaden
Skänker en Cylinda Sverigetorken till händig person. Torktumlaren fungerar, men det är någgot strul med utpumpningen av vatten som gör att den stannar och indikerar för full behållare. Man får i regel starta om 1-2 ggr per torkning. Jag har gjort rent allt på maskinen och då gick den bättre, men förmodligen behöver något mer göras eftersom felet kvarstår. Reservdelar finns så den händige kan säkert fixa den till en billig peng. Annars går den till skroten inom 2 veckor. Hämtas i Vällingby Var god ring.
Trasig Cylinda tvättmaskin, visar felkod-motorfel. skänkes till den som ev behöver reservdelar eller vill prova att laga maskinen.
Cylinda Torktumlare 3-30 (kondenssamlare) bortskänkes. Maskinen fungerar inte (startar ej - el/elektronikrelaterat) och bortskänkes därför. Den är annars i mycket gott skick - flera år gammal fast mycket sällan använd. Detta är för dig som är intresserad av reservdelar eller av att försöka laga den.