Quantcast
Till salu inom

"fastighet asylboende säljes"

Idag

Rum & del i lägenhet

4 000 kr
Findroommate.se
Ystad
Idag

2:a i Ystad

4 872 kr
Citiboard
Butik Stockholm
Igår

Hjälp med Renovering

ABC-Annons.se
Gotlands län
Igår

Unikt gammalt Kalkstenshus...

1 675 000 kr
ABC-Annons.se
Igår

Villa Spanien prisreducerat

2 600 000 kr
ABC-Annons.se
Hylte
Igår

Italien

975 000 kr
ABC-Annons.se
Borås
Igår

Charmigt gammalt stenhus i...

1 600 000 kr
ABC-Annons.se
Hylte
Igår

Småland

595 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Fastighet för Asylboende

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
HERRGÅRD MED 13 RUM OCH KÖK,PERFEKT FÖR NUTIDENS ASYLSÖKANDE,MIGRATIONSVERKET.HUSET ÄR I MYCKET GOTT SKICK OCH KAN DIREKT ANVÄNDAS FÖR ASYLSÖKANDE!HAR DU KONTRAKT ELLER KONTAKT MED MIGRATIONSVERKET SÅ HÖR AV DIG.TOTALT IDAG FÅR 70 ST SOVANDE PLATS.KÖK I BRA SKICK,NÄRA KOMMUNIKATIONER TILL VÅRDCENTRAL,SJUKHUS,SIMHALL,GYM,KÖPCENTER OCH POLIS ETC.HYRS UT TILLSVIDARE.SERIÖSA VÄLKOMNA,DRÖMMARE UNDANBEDES.KONTRAKT SKRIVES TILLSVIDARE.MÖJLIGHET ATT BYGGA YTERLIGARE HUS PÅ DEN STORA PARKEN SOM GER PLATS TILL 40 PLATSER TILL,DVS UPP TILL ÖVER 100 SOVPLATSER.TILLFÄLLE FÖR DIG SOM VILL GÖRA EN GOD AFFÄR! KALLHYRA 100.000 KR PER MÅN.FYND! OBS!! HUSET LIGGER 3,7 MIL SÖDER OM KALMAR.25 MIL NORR OM MALMÖ.MIGRATIONSVERKET,HÖR AV ER!!
0 kr
Blocket.se

Fjällanläggning i SÄLEN

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Spännande fjällanläggning i attraktiv fjällregion. Verksamheten drivs idag säsongsbetonat men har en enorm potential att med ett brett koncept drivas lika framgångrikt året runt. Byggnaderna innehåller fräscha rum, trevlig restaurang, bar och konferensavdelning. Verksamheten är idag nischad mot scooterturism, längdskidåkning och givetvis utförsåkning. Målgrupper är privat segmentet som söker en aktiv vistelse samt konferenser/grupper med inriktning på upplevelse och aktivitet. Fastigheten lämpar sig även till verksamhet med vård / omsorg / rehab och asylboende. Fakta 50 rum Bäddar 126 Restaurang 100 gäster Konferens 70 gäster Fastighet 59010 kvm Byggnader 2 703 kvm Pris 4,8 milj. som avser fastighet med verksamhet/inkråm
4 800 000 kr
Blocket.se

Gårdsfastighet / Villa på Värmdö TILLFÄLLE

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fastighet med många möjligheter med exklusiv och påkostad bostadsdel kombinerat med verksamhetslokaler. Verksamhetsdel bestående av ca 10 kontors/mötesrum, lager/produktion samt fest/konferens med scen. Belägen i klassisk skärgårdsmiljö i Älvsala vid Bullandö marina, Värmdö. 4st båtplatser ingår ca 400m från fastigheten. Totalyta: ca 1455m2 varav, Bostad 530m2 Kontor 400m2 Lager 265m2 Fest/konferenssal 240m2 Tomtarea 2823m2 friköpt. Parkering grusad med plats för mellan 10-15 bilar i skyddat läge. Anläggningen kan hysa ca 40 permanentboende i nuvarande planlösning. Ett reningsverk, Topaz 50, installerades 2010 med kapacitet på 50 personer. Bergvärmeanläggning och värmesystem uppdaterade och klarar av att försörja 40+ personer permanent. Fastigheten har stora möjligheter att bli konferensgård, kontor, vårdboende, asylboende, skola, Kooperativt boende,studentbostäder, m.m. Ca 400m till båtplatser samt badplats Det finns även möjlighet att lägga upp ett hyresavtal för nuvarande verksamhet på 3-12 månader om intresse finns. För mer information eller för att boka visning hör av er via telefon eller mail.
6 490 000 kr
Blocket.se

Fastighet i Mörsil

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
BRINKEBODA WÄRDSHUS Det finaste smultron ställe i Jämtland. Brinkeboda är traditionellt ett av dem små finaste hotell i Jämtland. Geografisk placeras på vägen E14 till Trondheim från Östersund i Mörsil. På baksidan av Hotellet från helt inglasade restaurang, som är anpassad för 200 sittande gäster, med 200 kvm terrassen, i själva anslutning till restaurangen man ha en underbra utsikt över stora sjön. Vinter eller sommar är en upplevelse att sitta i restaurangen eller på terrassen av Brinkeboda Wärdshus. Brinkeboda bestå av stora byggnaden som har Restaurang, Pub, TV rum med jätte fin kamin hörna för slutetsällskap innan man kommer till den fina restaurangen. Stora konferens rum för 30 personer, 4 stora dubbel rum med dusch på första våningen och källare på 150 kvm för slutet sällskap med egen ingång. Andra fastighet har på första våningen två lägenheter på 50 kvm, med egen ingång. På andra våningen finns 6 enkelrum och två dubbelrum och i källare finns garage, tvätt rum en del som är förbered för bastu och pannrum med ny pelletts anläggning som har kostat över 300 tusen svenska kronor. Uppvärmning av Brinkeboda Wärdshus ske med Stor luft-vatten värme pump och i vinter tid man kan sätta i gång Pellets anläggning. Brinkeboda Wärdshus ha det finaste restaurang köket som har i några år använt som restaurang skola för Åre gymnasiet, med alla kyl frys rum, helt enkelt en dröm för en kock. Man kan inte säga att man saknar något på Brinkeboda. Närheten till Åre göt att man har stor potential för många olika grenar inom turism eller något annat som man tycker är passande för eventuell köpare. VARFÖR INTE ETT STORT HUS FÖR SIG SJÄLV????????? Vill man inte ha ett stort hus för sig själv då kan man hyra till Migrationsverket som asylboende för fastigheten har för TILLDELNING FÖR MIGRATIONSVERKET, det är bara sätta i gång med vad man vill. Vi kan skicka många bilder på Brinkeboda, och ni kan för ytterligare info om ni kontaktar oss på: 0046733706136 Vi begär 3 600 000:- för hela fastigheten.
3 600 000 kr
Blocket.se