Quantcast
Till salu inom: ”

blocket fastigheter säljes

Tidigare annonser till salu

Vi utför allt inom områdena: *VVS *Fjärvärme installationer *Injustering av fjärvärme system för ekonomi och miljö besparingar! Spara in upp till 40% av energiförbrukningen. *Byggnads arbeten *Betong och anläggningsarbeten, även hela kompletta husgrunder *Övriga servicetjänster runt fastigheter *Vi har även tillgång till behörig elektriker när det behövs Vi har alla lång erfarenhet från våra special områden och samverkar för att ge kunden en bra total lösning till ett bra pris! Vi har avtal med marknadens ledande leverantörer för att kunna ge våra kunder bästa möjliga material till bästa möjliga pris! Givetvis har vi F-skatt samt nödvändiga försäkringar! Välkommen att kontakta oss på telefon vardagar 8-17 eller per mail!
Effektiv avtalsregistrerare till fastighetsföretag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som avtalsregistrerare kommer du att arbeta med att läsa av och scanna in hyresavtal från deras arkiv. I denna tjänst får du möjlighet att utveckla din kännedom om fastighetsmarknaden, utveckla dina arkivariekunskaper och använd din ordningsamma sida. Möjlighet till viss förlängning finns, då detta inte gjorts sen tidigare och omfattningen är lite oviss. Krav på person - Har ett stort intresse för fastighetsmarknaden - Har någon form av erfarenhet av att hantera avtal, gärna hyresavtal
Om företaget Vaksala-Lunda Fastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar främst med fastighetsutveckling. Huvuddelen av verksamheten är förlagd till Stockholms- och Uppsala regionen. Vi utvecklar bland annat tillsammans med Uppsala kommun en ny stadsdel i Uppsala, Östra Vaksala. Vi söker nu en fastighetsadministratör med tidigare erfarenhet till vårt kontor i centrala Stockholm. Du erbjuds.. Du kommer att erbjudas en trevlig och omväxlande roll på ett spännande företag i centrala Stockholm med stora möjligheter till eget utformande av tjänsten. Arbetstiderna är flexibla och eventuella övriga förmåner förhandlas individuellt.Tjänsten är ett rekryteringsuppdrag.
YIT Söker Energiingenjör till Affärsområdet Energi & Miljö! Arbetsuppgifter och tjänsten Affärsområdet Energi & Miljö inom YIT Sverige AB expanderar och målsättningen är att vara marknadsledande inom energitjänster till fastighetsägare. Vi söker därför en Energiingenjör med ett brinnande intresse för drift-, energi- och miljöfrågor som vill hjälpa våra kunder att utveckla sina fastigheter. Utöver ett kreativt och omväxlande arbete i en spännande framtidsbransch erbjuder vi dig att bli en del i ett positivt och trevligt gäng där du får goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt och internationellt företag.
YIT Söker Energicontroller till spännande framtidsbransch! Arbetsuppgifter och tjänsten Affärsområdet Energi & Miljö inom YIT Sverige AB expanderar och målsättningen är att vara marknadsledande inom energitjänster till fastighetsägare. Vi söker därför en Energicontroller med ett brinnande intresse för drift-, energi- och miljöfrågor som vill hjälpa våra kunder att utveckla sina fastigheter. Som Energicontroller hos oss kommer du vara med ifrån starten i projekten och sätta upp de parametrar som kommer att följas upp. Du får avtals- och resultatansvar för våra uppföljningsavtal mot kund och ansvarar för att de utlovade besparingsmålen och klimatkraven uppfylls.