Till salu inom

"blocket fastigheter säljes"

Tyresö
Idag

Butik,Lager och Kontorsinve...

30 000 kr
Blocket.se
Alvesta
Idag

Hyrasfastighet

2 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Unik villa med ett privileg...

12 146 711 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Redovisningsansvarig till F...

Blocket.se
Spanien
Idag

Altos de La Bahia - Torrevieja

1 452 618 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Torre La Mata - Torre del m...

1 062 106 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

La Rosaleda - Aguas Nuevas...

940 273 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Nybyggda radhus i Mijas Costa

4 567 900 kr
Blocket.se
Vilhelmina
Idag

Kittelfjäll Skilodge

3 900 000 kr
Blocket.se
Berg
Idag

Stuga i Storhogna

Blocket.se
Idag

Albufeira | Algarve

4 338 102 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Controller till VÖFAB

Blocket.se
Härryda
Igår

Kontor, Mölnlycke Företagspark

Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Hållbarhetsstrateg

Blocket.se
Göteborg
Igår

Ekonomi/Administratör till...

Blocket.se
Butik Gävle
Igår

Murängsvägen 14, Gävle

3 250 000 kr
Blocket.se
Butik

Fel i fastighet

649 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 54

Tidigare annonser till salu

Bygg och hantverk  ·  Västmanlands län

Allt inom VVS och Bygg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi utför allt inom områdena: *VVS *Fjärvärme installationer *Injustering av fjärvärme system för ekonomi och miljö besparingar! Spara in upp till 40% av energiförbrukningen. *Byggnads arbeten *Betong och anläggningsarbeten, även hela kompletta husgrunder *Övriga servicetjänster runt fastigheter *Vi har även tillgång till behörig elektriker när det behövs Vi har alla lång erfarenhet från våra special områden och samverkar för att ge kunden en bra total lösning till ett bra pris! Vi har avtal med marknadens ledande leverantörer för att kunna ge våra kunder bästa möjliga material till bästa möjliga pris! Givetvis har vi F-skatt samt nödvändiga försäkringar! Välkommen att kontakta oss på telefon vardagar 8-17 eller per mail!
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Stockholm

Effektiv avtalsregistrerare till fastighet...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Effektiv avtalsregistrerare till fastighetsföretag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som avtalsregistrerare kommer du att arbeta med att läsa av och scanna in hyresavtal från deras arkiv. I denna tjänst får du möjlighet att utveckla din kännedom om fastighetsmarknaden, utveckla dina arkivariekunskaper och använd din ordningsamma sida. Möjlighet till viss förlängning finns, då detta inte gjorts sen tidigare och omfattningen är lite oviss. Krav på person - Har ett stort intresse för fastighetsmarknaden - Har någon form av erfarenhet av att hantera avtal, gärna hyresavtal
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Stockholm

Administrativ assistent

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Om företaget Vaksala-Lunda Fastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar främst med fastighetsutveckling. Huvuddelen av verksamheten är förlagd till Stockholms- och Uppsala regionen. Vi utvecklar bland annat tillsammans med Uppsala kommun en ny stadsdel i Uppsala, Östra Vaksala. Vi söker nu en fastighetsadministratör med tidigare erfarenhet till vårt kontor i centrala Stockholm. Du erbjuds.. Du kommer att erbjudas en trevlig och omväxlande roll på ett spännande företag i centrala Stockholm med stora möjligheter till eget utformande av tjänsten. Arbetstiderna är flexibla och eventuella övriga förmåner förhandlas individuellt.Tjänsten är ett rekryteringsuppdrag.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

YIT Söker Energiingenjör till Affärsområde...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
YIT Söker Energiingenjör till Affärsområdet Energi & Miljö! Arbetsuppgifter och tjänsten Affärsområdet Energi & Miljö inom YIT Sverige AB expanderar och målsättningen är att vara marknadsledande inom energitjänster till fastighetsägare. Vi söker därför en Energiingenjör med ett brinnande intresse för drift-, energi- och miljöfrågor som vill hjälpa våra kunder att utveckla sina fastigheter. Utöver ett kreativt och omväxlande arbete i en spännande framtidsbransch erbjuder vi dig att bli en del i ett positivt och trevligt gäng där du får goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt och internationellt företag.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

YIT Söker Energicontroller till spännande ...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
YIT Söker Energicontroller till spännande framtidsbransch! Arbetsuppgifter och tjänsten Affärsområdet Energi & Miljö inom YIT Sverige AB expanderar och målsättningen är att vara marknadsledande inom energitjänster till fastighetsägare. Vi söker därför en Energicontroller med ett brinnande intresse för drift-, energi- och miljöfrågor som vill hjälpa våra kunder att utveckla sina fastigheter. Som Energicontroller hos oss kommer du vara med ifrån starten i projekten och sätta upp de parametrar som kommer att följas upp. Du får avtals- och resultatansvar för våra uppföljningsavtal mot kund och ansvarar för att de utlovade besparingsmålen och klimatkraven uppfylls.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj