Quantcast
Till salu inom: ”

fiol stradivarius kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Richard mille

Stockholm
Väska

Malmö
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det här är en kopia av en stradivarius fiol och en gång köpt på Musikbörsen. Den är handgjord och av bra kvalitet. Den är byggd på traditionellt sätt med gran i locket och lönn i botten, sidor och hals. Den har fin ton och är lättspelad. Den är tidigare spelad men inte mycket och man kan inte se några tecken på slitage. Väska, stråke, axelstöd, extra strängar och lite småsaker medföljer. Allt är helt, komplett och färdigt att spela. Själv tycker jag att det här är en bra fiol åt någon som har spelat lite men fortfarande lär sig. Kanske en duktig musikskoleelev. Ni är välkomna att komma och provspela fiolen om ni vill. Jag finns som regel hemma på kvällarna.
Antonius Stradivarius kopia 1713 i fint skick.
Har en Antonius Stradivarius fiol. Med stråke och väska. Med följande text på beigefärgad etikett inuti fiolen på bakstycket. Fasibar Cremona 1713. Är en kopia tillverkad i Tyskland. Säljes till högstbjudande. Finns i Älvängen.
En mycket lättspelad fiol med fin ton. Antonio Stradivarius kopia, märket finns i fiolen. Passar lika bra till nybörjare som den mer avancerade violinisten. 3/4 - storlek. Värderad till 5000 kr, säljes nu för endast 2000 kr vid snabb affär. Obs, skickas ej. Ring eller mejla för mer info.
Äldre fiol förmodligen tillverkad i Tyskland eller Österrike. I lådan står det "Antonius Stradivarius Cremonensis Faciebat Anno 1716". Stradivarius kopia!