Quantcast
Till salu inom: ”

fiol säljes

INRIKES
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min fiol, köpte den för ungefär 5 år sen och har bara använt den några gånger för att jag slutade spela precis när jag köpt den. Legat i källaren tills nu och upptäckte att en sträng är av så det måste fixas.. Stråken köpte jag helt ny så den är i fint skick! Köpte den för ca 5000, men eftersom en sträng är av och jag vill bli av med den så får ni den för detta pris! Kan ta kort på den om det önskas.. Pris kan diskuteras vid snabb affär!
Glad och livad, Välbefinnandelåt (ur musikalen ""Fötter""), Fiolen min, Flicka, du ler så fager, All the things you are, Körtrall, Stilla ro och nära, Och jungfrun hon går i ringen, Nostalgi-medley (Nu tändas åter ljusen / You are my sunshine / Jazz blues / Alexanders rag time band / Good-night sweetheart), Vänskap, Il est bel et bon, Scandiavian shuffle, Våren kom en valborgnatt, Sweet and low, A red, red rose, Nudistpolka, Ekot, Plenty good room, Old McDonald had a farm, Gemenskapssång (Auld lang syne) - Skivbolag: Proporius Music AB - År: 1989 - Mycket gott skick.
Hej! Jag har nu bestämt mig för att sälja min fiol, då jag inte längre spelar på den. Var tidigare med i en ståkorkester då jag studerade på gymnasiet, men nu på senare år så har jag inte haft tid eller riktig motivation till att spela. Jag hoppas att någon annan ska få glädjen av att spela på den. Det är en helfiol tillverkad i Frankrike. Jag har vart mycket rädd om den så den är i väldigt gott skick.
Köpte det lite hastigt, men Benny räddade situationen och nu har jag ingen lust att stränga om fiolen igen. (även om stallet är schysst och man slipper gänga handbromsen) Spelar väl lika illa på det här iaf.... En påsen med stolpar och bussningar hade vi redan. 56 mm spejsat, insex i tum förstås. Pris mellan 8-900kr och 250 000kr, välj själv :twisted: Byten? Näe, möjligen något som passar på en strata. [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae86/chatte_2010/DSC_0128.jpg[/img] [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae86/chatte_2010/DSC_0129.jpg[/img] [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae86/chatte_2010/DSC_0130.jpg[/img]
Mycket underhållande insekt som blir ca 5-7cm totalt äter syrsor och andra insekter. Pris 120:- styck för mellan stora. 200 för ett par. Har även just nu: Spohodromantis lineola 1.2 adulta 400:- Fiol bönsyrsa (man kan ha dom i grupp) gongylus Gongylodes pris 200:- styck. Deroplatys dessicata 150:- styck Deroplatys Lobata 150:- styck Terrarie eller box finns att köpa till billigt.