Quantcast
Till salu inom: ”

fiol väska säljes

Stor resväska

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pris: 2 000:- Det här är en ny 4/4 fiol av mycket hög kvalitet nya pris 6000:- stråke väska, extra strängar och harts följer med. Den är gjord i Frankrike. Locket är Mycket fin och är gjord av skinn, precis som det ska vara. Sidoficka, dragkedja från båda hållen och får plats för två stråkar i locket. Stråken som ingår är en riktigt bra skolstråke av kolfiber Ni är mycket välkomna att komma och titta på och prova fiolen i Västerås.
Pris: 1600:- Det här är en ny 4/4 fiol av hög kvalitet nya pris 4000:- följer med stråke väska, extra strängar och harts . Den är gjord i Frankrike. Locket är Mycket fin och är gjord av skinn, precis som det ska vara. Sidoficka, dragkedja från båda hållen och får plats för två stråkar i locket. Stråken som ingår är en riktigt bra, Ni är mycket välkomna att komma och titta på och prova fiolen i Västerås.
Fiol av märket Allegro inköpt hos violinateljen i Västerås (Claes-Göran klockar) säljes. Använd endast en termin och i mycket bra skick! Perfekt första fiol att lära sig spela på - för både barn och vuxen. Detta ingår; - stråke (bra tagel) - harts (till stråken) - väska/fodral som går att ha på ryggen - hakstöd justerbart - sordin (ljuddämpare som man kan sätta på vilket gör att det går att träna hemma utan att störa för mkt) Pris: 1800:- för hela setet
Ny superfin komplett 4/4 fiol (full storlek) med strängar, stråke och hård väska. Perfekt fiol för nybörjare eller studenter. Tillverkad av handsnidat trä - Storlek: 4/4 - Stränghållare med 4 fina tuners - Kotor, hakhållare och stränghållare - Bridge av lövträ - Strängar medföljer - Stråke medföljer Finns två stycken ! Köp båda för 1100:- Finns i Täby Finns annonsen kvar finns fiolerna kvar !
Hej Nu säljer jag min fiol som inte är nyttjad på många år. Jag besökte Paul C. Barter Violinateljé i gamla stan för att få fram ett betingat värde, i runda slängar runt 4000 kr, eftersom den är i fint skick och tillverkad i Tyskland i slutet av 1800-talet alternativt i början av 1900-talet. Fin väska medföljer, se bild Stråke medföljer Modell = Copy of Joh. Bapt. Schweitzer /// Per