Quantcast
Till salu inom

"fiolstråkar säljes"

Stockholm
Igår

En fin fransk fiolstråke

35 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Fiolstråke

198 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Violinstråke Otto Dürrschmidt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fiolstråke tillverkad av Otto Dürrschmidt av mycket hög kvalitet. Följsam och välbalanserad stråke, som ger musikern total kontroll. Handgjord i Tyskland, 2009. Specifikationer: Stång: Fernambuk Frosch: Ebenholtz med vapenstämpel Övrigt: Froschplatta och öga i pärlemor, silver i lindning och övriga detaljer. Vi levererar över hela Sverige. FRI FRAKT FÖR DENNA VARA. Vi finns på Sprängkullsgatan 10B i Göteborg, mellan Handelshögskolan och Skanstorget. Våra öppettider är vard. 10-18, lörd. 11-14. Har du frågor kan du ringa till oss på 031-13 33 39 eller maila. Besök oss på www.gef-ab.se för mer info!
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Mölndal

Vacker fiol med en unik klang

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Superfint och handgjord instrument med en fantastisk klang till ett oslagligt pris! För den optimala upplevelsen borde du provspela denna unika fiol. Fiolen er handgjord av kvalitets lönn och gran med en mycket bra ton kvalitet och utförande som normalt kun finns i instrument som kostar mycket mera. Värdesatt av fiolmakare 20.000:- Fiolstråke A.P. Bernadel nypris 5700,- och fioletui medfölger (1.000:-). Säljs da vårt dotter har gått över til häst.
13 000 kr
Blocket.se

Stråke violin

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag säljer en bra och välskött fiolstråke. Den är jämn och stadig att spela med. Helt rak. Märket är Rau (om jag inte missminner mig). Jag har lämnat in den till Violinateljén i Västerås för försäljning. Han säljer den för 7.500 kr. Jag kan när som helst hämta hem den och kan då sälja den till dig för 6.000 kr. Prutat och klart! Av förklarliga skäl har jag tyvärr ingen bild på stråken. Däremot kan jag maila över en bild på kvittot jag fick vid inlämningen.
6 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Fiol tillbehör till stråke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Med Bow Hold Buddies™ stråktillbehör och Hold Fish™ stråktillbehör lär du dig hålla fiolstråken som proffsen. Ett stöd skapas åt handen så att en naturlig hållning med lätt rundade fingrar håller stråken. När tillbehören så småningom tas bort har
350 kr
Annonsera.se

Richard Grunke Fiol / Violin Stråke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Fullstor fiolstråke. 60 g.
8 000 kr
Blocket.se