Quantcast
Till salu inom: ”

fiolstråkar säljes

Tidigare annonser till salu

Superfint och handgjord instrument med en fantastisk klang till ett oslagligt pris! För den optimala upplevelsen borde du provspela denna unika fiol. Fiolen er handgjord av kvalitets lönn och gran med en mycket bra ton kvalitet och utförande som normalt kun finns i instrument som kostar mycket mera. Värdesatt av fiolmakare 20.000:- Fiolstråke A.P. Bernadel nypris 5700,- och fioletui medfölger (1.000:-). Säljs da vårt dotter har gått över til häst.
Jag säljer en bra och välskött fiolstråke. Den är jämn och stadig att spela med. Helt rak. Märket är Rau (om jag inte missminner mig). Jag har lämnat in den till Violinateljén i Västerås för försäljning. Han säljer den för 7.500 kr. Jag kan när som helst hämta hem den och kan då sälja den till dig för 6.000 kr. Prutat och klart! Av förklarliga skäl har jag tyvärr ingen bild på stråken. Däremot kan jag maila över en bild på kvittot jag fick vid inlämningen.
Med Bow Hold Buddies™ stråktillbehör och Hold Fish™ stråktillbehör lär du dig hålla fiolstråken som proffsen. Ett stöd skapas åt handen så att en naturlig hållning med lätt rundade fingrar håller stråken. När tillbehören så småningom tas bort har
Fullstor fiolstråke. 60 g.