Till salu inom

"blocket harpa säljes"

Butik Älvsbyn
Idag

Lynx Boondocker 3900 DS 850...

97 900 kr
Blocket.se
Butik Vallentuna
Idag

Skylvagn

Blocket.se
Boden
Idag

Soffa

800 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Golvlampa

300 kr
Blocket.se
Butik Skellefteå
4 dagar

SB Gallerskopa, lång botten...

56 125 kr
Blocket.se
5 dagar

Harpa Salvi Titan 38 strängar

28 000 kr
Blocket.se
Alingsås
7 dagar

Sybord, typ harpa, i björk

650 kr
Blocket.se
Gävle
9 dagar

Byrå & sybord

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Harpa Salvi Daphne 44 i nyskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Harpan köptes av Holywell Music i London år 2008 och har inte spelats på så mycket. Den har mest stått här hemma och blivit stämt med jämna mellanrum. Den är i absolut nyskick! 2009 genomgick den service i Stockholm. "Besiktningsprotokoll" finns. I köpet ingår även: -"Dust cover" (alltså ett tunnt fodral) -Vadderat fodral för transport, med fotfodral och pelarfodral. -En komplett uppsättning Bow Brand strängar (ej stålbasar). -Harpnoter Vi köpte harpan (och extra strängar, fodralen samt flygfrakt till Sverige) för 118 400 kr. Prisidé 95 000 kr eller bud.
95 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Spela / Sjunga på bröllop?

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Söker just nu någon/några som kan spela harpa och sjunga på vårat bröllop den 11/11 kl 16.00. Vi kommer att vara på Slottet i kalmar. Ung, gammal, tjej, kille spelar ingen roll bara du kan spela harpa och eller sjunga. Våran budget är inte stor så vi kan inte betala någon stor summa. Men maila och bifoga då gärna en video på dig själv där du spelar och eller sjunger, skriv också hur mycket du vill ha för besväret. Det kommer att bli 2-4 låtar. Låtarna har vi ännu inte bestämt men det kommer kanske bli något i stil med: Det vackraste Ännu doftar kärlek Så länge vi har varann När vi rör varann
0 kr
Blocket.se
Transport  ·  Sundsvall

Grusharpa Grussortering Harpa Sortering 0-100

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Berg harpa för grus jord sten sortering. Finns med enkel spaltöppning eller som kombiharpa med två olika spaltöppningar. Kraftig stabil konstruktion med fjädrande harpbord. Få rörliga delar = mycket bra hållbarhet och lång livslängd. Ställbar vinkel på "bordet" Kraftig avbärarplåt. Standardstorlek på harpbordet är 4000*2400 Skickas med mycket förmånligt fraktavtal inom hela Sverige. Prisexempel med 100mm spaltbredd: 50000 exklusive moms Beställ nu innan högsäsong och få extra bra priser.
62 500 kr
Blocket.se

22-strängad vacker harpa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag säljer en 22-strängad harpa i mycket fint skick. Jag har inte längre tid att spela och tycker att det är så sorgligt att den bara står här hemma. Modellen heter Heather och har vackra dekorationer längs hals och rygg. Ett svart, bärbart fodral samt stämnyckel och ett extra set med strängar medföljer! Nypris: ca 4000 kronor inkl. fodral. Hämtas i Årsta, Stockholm eller vid överenskommelse. Hör gärna av er om ni undrar något. / Emilia
1 800 kr
Blocket.se

Bröllopsmusik harpa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag heter Miriam och jag är harpist utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Söker ni efter en harpist till ert bröllop kommer jag gärna och spelar! Låt mig höra era förväntningar på musiken, så kommer vi tillsammans fram till en färdig idé. Jag har erfarenhet av att spela i en rad olika sammanhang. Kika gärna in på min hemsida och läs mer: www.miriamkleinstrandberg.com Varmt välkomna att höra av er! Innehar F-skattsedel.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj