Quantcast
Till salu inom: ”

fiskars sick sack sax-för tyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Röd Sack'n Seat, perfekt och enkelt att ha med, kan sättas på en vanlig stol så barnet sitter bra, som i en babystol. 2 hakklappar i plast, 2 i tyg. 4 nappflaskor (Dr Brown's, AVENT, Benetton) 2 pipmuggar (ESSKA, MAM) 8 babyskedar Ett set med tallrik, djup tallrik, mugg "artist bear" Säkerhetsprylar (2 dörrstopp, 2 skåpsstopp, 29 elkontaktsskydd) 13 babysaker att bita och skramla. Kommer från ett djur- och rökfritt hem. Kan hämtas Kista dagtid, Danderyd kvällstid. Allt på bilden för 250 SEK.
Säljes: Mörkblå sack´n seat, som är den perfekta resestolen. Materialet är i tyg och träs på en vanlig stol. Kan anvädndas från 6 månader (när barnet kan sitta någorlunda) till cirka 2 år. När den inte används viks den ihop till en liten tygpåse på ca 1x1 dm (se bild, den ligger på en vanlig IKEA-stol, men den är redan såld). Nypris: ca 200 kr Säljes för: 100 kr Tfn:0702-649889
Jättepraktisk barnstol i tyg som är bra om du tex ska ut och resa utomlands med barn, eller ha med barnet någon annanstans där det inte finns barnmatstol. Tar väldigt liten plats ihopfälld i sin påse, som är inbyggd. Lätt att ha med sig och tvätta. Du fäller enkelt ut den och trär över en vanlig stol. Se storlek ihopfälld: http://cl.ly/AGXC Sack´n Seat kan användas från ca 6 månader, eller då barnet kan sitta själv, upp till ca 2 år. Vikt: ca 80 gram.
Säljer en stor svart saccosäck från vindici.se med storleken 165x140 cm. Bean bagen är i bra skick och nypriset ligger på 1699 kr. Säljes för endast 600 kr. då jag vill bli av med den så snabbt som möjligt på grund av utrymmesskäl. Beskriving från vindici.se: Enorm bean bag tillverkad i robust Oxford-material. Tack vare det slitstarka materialet är SICK SACK lämpad både för inom- och utomhusbruk!FyllningFyllningen består av äkta EPS-kulor, vilket är den bästa och mest komfortabla fyllningen för en saccosäck. Med dessa pärlformade kulor anpassas säcken efter din egen kropp när du antingen sitter eller lägger dig i din SICK SACK™. Färg: Svart Mått: 165x140 cm. Material: Yttersäck av Oxford polyster, innersäck av nylon.  Förslutningar: Dragkedja.Fyllning: EPS-cellplastkulor.
Fiskars sick sack sax-för tyg.