Quantcast
Till salu inom: ”

flagga frölunda indians säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyr ut min 1:a mellan 26 juni till den 31 juli i andrahand. Lägenheten ligger på Mandolingatan i Västra Frölunda. Spårvagn 1,7, 8 går från positivgatans hållplats (2 min bort). Nära till Frölunda Torg (stor galleria), Frölunda kulturhus, Näset badplats (med buss ca 10 min) och Ruddalens fritidsanläggning (fina löpspår). Lägenheten ligger på ca 34 kvm och har alkov, köksvrå, balkong, klädkammare och badkar. Ingen el, internet el. dyl ingår. Lägenheten uthyres möblerad (säng, skrivbord, köksbord, stolar och bokhyllor (2st) men inga inventarier (köksredskap, tallrikar, bestick osv) kommer att finnas. Rökning är inte tillåten inomhus (inkl. balkongen). Jag tecknar alltid skriftligt avtal och kräver en deposition på 3500 kr som du får tillbaka så länge som lägenheten lämnas i oskadat och städat skick.
Fullt möblerad lägenhet med praktiska möbler (inga designerprylar direkt..). Sovrum med säng, byrå och garderober. Vardagsrum med soffa, bord, hyllor, arbetshörna och 120-tums hemmabio. Kök med bord kyl, frys, spis och med porslin om så önskas. Inglasad balkong med en fantastisk vilstol. Gemensam tvättstuga. I priset ingår bredband, tv, värme, el och vatten. Lägenheten ligger i ett förhållandevis lugnt område. Det är: 5 min gång till spårvagn som tar ca 20 min till centrum. 10 min gång till Ruddalen friluftsområde 15 min gång till Frölunda torg
Hej! Jag har bestämt att hyra ut min lägenhet under en längre tid. Den är 60 kvm och ligger i Frölunda Mandolingatan. Det är nära till Frölunda torg, matbutiken LIDL och samt till spårvagn om man vill åka kollektivt. Ruddalens idrottsanläggning ligger också i närheten för den som vill motionera. Nymålat i sovrum. Stort vardagsrum med fräscht kök och badrum. Lägenheten kommer hyras ut helt möblerad med smart tv, nya möbler och dubbelsäng som är köpt Vt. 2014 och köksredskap. I hyran ingår vatten, värme, kabel tv och internet från Comhem. Lägenheten hyrs ut fr.o.m. 1 oktober. Vi börjar med 1 års kontrakt. Sedan eventuell förlängning. En hyra i deposition. Jag vill gärna att du ska vara skötsam, djur fri, rökning endast i balkong, ha god inkomst, goda referenser och inga betalningsanmärkningar. Kontrakt kommer att skrivas. Skriv ett mail och berätta om dig själv så hör jag av mig.
Flagga Frölunda Indians.