Quantcast
Till salu inom: ”

indian ringneck papegoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. säljer nu mina fåglar pga att jag har för många, och för att jag studerar. nymf parakit fåglarna är tama och mycket nyfikna ca 3 månader gamla äter själva. gillar att bli kliade på huvudet , när man visslar till dem kommer dem flygande. är vana vid hundar och små barn är inte rädda för någon som de inte känner. indian ringneck papegoja= äter ur handen pratar säger god dag, hej, god natt. är ej helt tam men med lite tid så kan den lätt bli det då den äter ur handen och flyger fritt . pris för en parakit unge är 300 kr st köper man alla tre så blir det 100 kr rabatt. indian papegojan koko kostar 1200kr men om han får ett bra hem så kan jag gå ner 200 kr ,men bara vid snabb affär. vill du köpa fåglarna ska du komma till Södertälje centrum !!! åker inte iväg någonstans !!!
Nu måste jag sälja min fågel på grund av att jag fått jobb utomlands. Hon mumlar hon kan redan säga hallå. Hon är 10 månader gammal. Hon vill jag sälja för 4000 kr med stor papegoja bur. Fås med en stor papegojbur. värde 5000 kr. Allt för bara 4000 kr. Hon bits inte ock är ändå tam hon kan stå på fingret. Indiska halsbandsparakiter sägs vara lika intelligenta som Amazoner eller Grå Jako. Halsbandsparakiter gillar att lära sig nya trick och konster och tycker om utmaningar. Därför behöver en halsbandsparakit mycket aktivering och stimulans via leksaker, nötgömmor med mera. lånad mejl:kan inte svara. jobbar svarar jag inte så skicka ett sms. ? Priset : kan diskuteras.?
Hej, Nu är det tyvärr dags för att sälja min fina Indian Ringneck papegoja då jag tyvärr inte har tid att ta hand om den längre. Den är jättefin, ganska tam och snäll. Har en fin gul färg. Dock har jag ingen aning om det är en hane eller en hona. Vad som medföljer med papegojan är bur och lite mat. Vid intresse så kan du ringa/smsa mig på 0704-03 63 43 eller mejla!
2 ungar halsbandsparakiter som precis blivit självständiga är redo att komma till nytt hem. Båda är ringmärkta och dnatestade (hanar), samt födda i voljär. Fina och friska. Ungarna är inte tama men blir det ganska fort då de fortfarande är väldigt unga. Halsbandare blir väldigt tama och duktiga härmare, sök indian ringneck parakeet på youtube, där kan man se dem prata, utföra konster och trix mm. Jag förväntar mig att du som köpare har kunskap och tålamod och främst mycket tid, samt allt vad det innäbär att ha en papegoja :) Halsbandsparakiter är härdiga och har en mer stabil personlighet jämfört med större gojjor som tex amazon eller grå jako.
Hej Leveransklara halsbandarungar som precis börjat äta själva och därmed redo för nytt hem. Har i färgerna blå, lutino samt gröna. Ungarna är inte tama men med tanke på att de är väldigt unga blir de fort tama, självklart ska du ha kunskap och tålamod. Fördelen med halsbandsparakiten jämfört med ex amazoner och jakon är att denna art är något mer härdig och självständig samt har ett starkt psyke, självklart betyder detta inte att de ska lämnas ensamma många timmar. De är lekfulla och blir duktiga pratare, samt ska ha tillgång till leksaker så de kan sysselsätta sig. Stor papegoja i en liten kropp. Sök 'indian ringneck' på youtube så kan du se dem prata, utföra konster och tricks mm. 1000 kr st, prutat och klart.