Quantcast
Till salu inom: ”

flatcoated retriever säljes

F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är en barnfamilj som har en Flatcoated retriever hane på drygt 6 år. Han är väluppfostrad, pigg och glad. Vi söker dig/er som vill vara hundvakt vid behov. Hundvana är ett krav, har du/ni referesner är det ett plus. Vi bor i Bosvedjan och ni får gärna bo där eller i närheten men det är inte det viktigaste. Vi vill att en första kontakt sker via mail. Tveka inte att höra av dig/er om det låter intressant!
Hej! Jag söker hel- eller halvdagsmatte/husse vardagar till min Flatcoated retriever hane (kastrerad) Frasse. Frasse är 5.5 år gammal och en lugn kille. Han är som flattar är mest: Glad, tycker om mat, att bada och bära saker. Han föredrar lugnare hundkompisar men kommer bra överens med de flesta hundar. Frasse vill ha sällskap och promenad kring lunch. Vi bor vid Zinkensdamm på Södermalm, för att lämning/hämtning ska bli smidigt får du gärna bo på Södermalm eller i söderort. Ersättning enligt ök.
"Kotten" är en 7 månader gammal flathane som vill komma till ett nytt hem. Han har bott på kennel hela tiden men vill nu komma ut till ett eget boende. Han är rumsren, registrerad i Svenska Kennelklubben, vaccinerad, chipmärkt samt doldafel försäkrad till 3 år. Otroligt snäll och gullig kille som är mycket van vid andra hundar och människor. Ring eller maila för mera information. Pris 7000 Tel 0243-255122, 070-7528775
Romeo är 1½ år och är den gosigaste hunden jag träffat. Han tycker speciellt om barn som vill gosa. Män är han lite reserverad för om han inte känner de. Han går bra i koppel. Romeo går bra ihop med andra hundar och har lärt sig att respektera mina katter, som sover och myser med honom ibland i sängen. En utmärkt familjehund, eller för en som gillar att kramas och gosa med sin hund. Han ser ut som en kortbenad Flatcoatedretriever. Han är kastrerad, Idmärkt med mikrochip, vaccinerad, avmaskad, har EU-pass.
Då vi nyss har fått barn så får inte längre tellus den tiden han behöver, därför söker jag nu ett hem och någon som kan tänka sig att ta hand om min fina kille! Han är en flatcoated retriever hane som blir fyra år i januari. En kille som är fullt frisk, fri röntgad, glad och med mycket energi! Han är tävlad i lydnad och trivs i spårskogen. Han kommer från fina linjer och har även gått bra på utställning. Är du rätt person och låter detta intressant? Tveka då inte, ring mig!