Quantcast
Till salu inom: ”

flatcoated retriever hane omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här har du som har tävlingsambitioner ett fynd! Brun flatte-hane på 2år, Mentalbeskriven, Skottsäker, HD B/AD ua. Startad i tävlingslydnad klass 1 med förstapris, spårtränad men inte riktigt färdig för appellen då han går väl fort och missar nån pinne. Bra vardagslydnad. En färdig hund, bara att gå ut på tävlingsplanen och köra! Säljes endast till aktivt hem, jakt, bruks, lydnad etc. Ej lämpad för utställning. Omplaceras p.g.a han kräver mer tid och engagemang än vad jag kan ge honom. Rätt hem viktigare än pengar, han är dock inte gratis.
En brun 6½årig flat söker nytt hem. Han är en aktiv kille som gillar att va i skogen, gå långa promenader, träna apportering, simma mm. Vi har tyvärr inte den tid som behövs för att ge honom den stimulans han behöver. Han är van vid barn och trivs bra i sällskap med andra hundar. Kan vara lite "dragig" men går att korrigera, följer helst med på allt och vill inte vara ensam för långa stunder hemma. Vill gärna flytta till någon som sedan tidigare har en till hund, hundvan, aktiv, gillar att träna med sin hund och bor i hus. Skicka ett mail o berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda för hem/fritid för honom. Om det låter intressant så hör vi av oss.
Jag har en helt underbar Flatcoated retriever hane vid namn Casper som snart blir 7 år som jag tyvärr måste omplacera pågrund av att min allergi har blivit så svår och att jag har inte den tid att ge honom som han behöver och förtjänar. Casper är, som många andra flattar, en glad och snäll kille som har mycket energi. Han älskar allt och alla. Han har hos oss alltid gått fritt på tomten och är ofta lös på promenaderna. Ser helst att han hamnar i hus då han inte är en lägenhetshund. Han är van vid att vara själv, dock när han varit det har det oftast varit med en annan hund. (även om jag ser att han helst inte ska vara mycket själv). Jag söker en ny familj/husse/matte till honom där han får kärlek och aktivering. Casper går bra ihop med barn och har heller inga problem att bo med katter (har bott ihop med 2 katter hos oss). Ring eller mejla mig och berätta mer om dig/er och vad du/ni har att erbjuda Casper. Jag jobbar väldigt oregelbundna tider så jag kan inte alltid svara i telefonen så att mejla är ett säkrare sätt att få tag på mig. Bra hem viktigare än pengar.
Vi behöver omplacera vår hund pga flytt. Finns där någon som kan ta hand om honom? Han är en 9-årig flatcoated retriever hane. Viktigt att han får ett tryggt och varaktigt bra hem. Skriv och berätta hur han skulle få det hos just dig/er!
Pga ändrade jobbtider måste vi omplacera våran hund. En Flatcoated retriever på 5år, jätte snäll och van vid barn. Skäller en del så bör inte bo i lägenhet. Vill inte vara själv några längre stunder. Behöver mycket motion och stimulans för att må bra, har tävlat lydnad när han var yngre. Hör av er vid intresse. Hemmet viktigare än pris