Quantcast
Till salu inom: ”

flatcoated retriever hane omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag har en helt underbar Flatcoated retriever hane vid namn Casper som snart blir 7 år som jag tyvärr måste omplacera pågrund av att min allergi har blivit så svår och att jag har inte den tid att ge honom som han behöver och förtjänar. Casper är, som många andra flattar, en glad och snäll kille som har mycket energi. Han älskar allt och alla. Han har hos oss alltid gått fritt på tomten och är ofta lös på promenaderna. Ser helst att han hamnar i hus då han inte är en lägenhetshund. Han är van vid att vara själv, dock när han varit det har det oftast varit med en annan hund. (även om jag ser att han helst inte ska vara mycket själv). Jag söker en ny familj/husse/matte till honom där han får kärlek och aktivering. Casper går bra ihop med barn och har heller inga problem att bo med katter (har bott ihop med 2 katter hos oss). Ring eller mejla mig och berätta mer om dig/er och vad du/ni har att erbjuda Casper. Jag jobbar väldigt oregelbundna tider så jag kan inte alltid svara i telefonen så att mejla är ett säkrare sätt att få tag på mig. Bra hem viktigare än pengar.
Vi behöver omplacera vår hund pga flytt. Finns där någon som kan ta hand om honom? Han är en 9-årig flatcoated retriever hane. Viktigt att han får ett tryggt och varaktigt bra hem. Skriv och berätta hur han skulle få det hos just dig/er!
Pga ändrade jobbtider måste vi omplacera våran hund. En Flatcoated retriever på 5år, jätte snäll och van vid barn. Skäller en del så bör inte bo i lägenhet. Vill inte vara själv några längre stunder. Behöver mycket motion och stimulans för att må bra, har tävlat lydnad när han var yngre. Hör av er vid intresse. Hemmet viktigare än pris