Quantcast
Till salu inom: ”

labrador flatcoated retriever blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är min lilla kille TEXAS 2,5 år och stor nog för egna små :) Han är en blandras mellan Golden retriever, Labrador, Flatcoated retriver. En fin kille med hjärtat på rätta stället. En fullt frisk hund full av energi. Älskar att spåra som t.ex ta upp en sten och kasta ut i gruset ge han någon minut så hittar han SAMMA sten. En väldigt lättlärd hund och vill gärna lära sig nya saker. Han tycker om att leka med barn och går bra ihop med andra hundar. Han är chipmärkt fått alla vaccinationer hittils. 30kg Ville nu kolla om intresset finns för någon tik därute, eftersom han är en blandras så kräver jag endast 2500kr! (betalas vid parning) Om tiken går tom ingår ett till försök. Han har EJ blivit parad förut. Mejla,smsa eller ring vid frågor och intresse!
Våran fina Emil behöver ett nytt hem då vi inte har tid med honom. Han är en blandras med labrador, schäfer och flatcoated retriever. Han är otroligt snäll, uppväxt med barn och viljan att lära sig. Han är jätte lättlärd och tycker om att träna, jag tränade honom med klicker i våras och han förstod det direkt! Han skäller aldrig, är jätte duktig med möte av andra hundar. Har man bara tiden så är han en drömhund! Han är 1 år och 4 månader. Hör gärna av er så berättar vi mer!
På grund av separation måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt vår pojke. Han är en kastrerad 4-årig blandras mellan Labrador och Flatcoated retriever. Han har inga aggressionsproblem, men kan ibland göra utfall mot andra hundar på promenader, plus att han kan jaga upp sig själv lätt och vara svår att dämpa. Detta gäller främst i början när vi får besök eller om vi åker hem till någon annan. Får han väldigt mycket stimulans, både fysiskt och psykiskt, kommer dessa problem att försvinna. Han är en s.k. will-to-please-hund om man har godis eller en boll i närheten. Han är en härlig hund med stor potential. Han fungerar inte ihop med katter pga jaktinstinkten och ska helst inte ha någon hundkompis i familjen. Mest för att vi vill försäkra oss om att man som ägare har den tiden att arbeta med honom för att få bort hans olater. Personen han hamnar hos måste vara lugn och bestämd, samt inneha mycket vana av att arbeta med hundar. En person som kan säga ifrån och vet till 100 % vad ledarskap innebär. Han behöver klara regler och väldigt mycket stimulans, både fysiskt och psykiskt. Han är chippad, kontinuerligt vaccinerad och säljes vet.besiktigad om så önskas. Han är även försäkrad och självklart rumsren. Han har inga problem med att vara hemma själv, dock ser vi inte det som en lösning att man lämnar honom själv då man är på jobbet och endast går hem och rastar vid lunch. Hans vardag idag är att vistas på hunddagis under vår arbetstid där han går i en flock om ca 10-15 kastrerade hanar. Vi är ytterst måna om vart han hamnar och att dit han flyttar blir hans sista hem. Om han låter som en hund för dig så hör gärna av dig via mail eller telefon, så berättar jag mer. Hemmet viktigare än priset.
Vår fina hund Bonzo behöver komma till ett nytt hem då vi fått tillökning i familjen och har inte riktigt tiden för honom längre. Han är 4,5 år och är en blandras mellan flatcoatedretriever, labrador, golden retriever och schäfer. Han är en väldigt snäll, glad och lekfull kille som gärna vill att man leker med honom ute i trädgården. Det bästa han vet är att gå på promenader och när någon leker med honom, speciellt med tennisbollar. Det nya hemmet behöver alltså vara ett hus med trädgård då han gillar att vara ute och latja med sina bollar och även att ligga och sola på altanen. Det är ett + om du/ni bor på landet då han älskar att kunna springa fritt ibland. Dock ej under promenaderna då han är van och alltid går i koppel. Han trivs väldigt bra när det är mycket folk runt omkring honom, tex när man får besök och även att få följa med när man ska iväg någonstans. Men det är ju inte alltid han kan få följa med så att vara hemma själv är inga problem. Han är en lydig kille som förstår när man säger ifrån, men det gäller att vara bestämd och är man det så gör han som man säger. Han kommer även när man ropar på honom och kan det enkla som "sitt", "ligg" och "tassen". Han fungerar bra ihop med andra hundar och barn, katt är heller inga problem. Han är ID-märkt, vaccinerad, kastrerad och besiktad. Veterinärintyg finns. Vi har inte satt något pris ännu då vi inte tycker att det är det viktigaste utan vi tycker det är viktigare att han kommer till ett bra hem. Hör av er via mejl om du/ni kan erbjuda honom ett kärleksfullt hem och berätta lite om er. Känns det rätt så hörs vi sedan av via telefon. (Fler bilder går att mejla)
Jag heter Junior och min matte kan inte ta hand om mig längre. Vill du bli min nya matte så lovar jag att jag blir din vän. 4 årig hanhund, som behöver ett nytt hem. Blandras Helt svart långhårig okastrerad. Mor: Belgiskvallhund groenendaal + 25% Schäfer Far: Flatcoated retriever/ Golden labrador. Jag är trevlig, lekfull och lydig när jag får rätt stimulans och motion. Jag trivs bäst med familjen runt omkring men det är helt okej att va själv. När vi bodde på gård lekte jag kurragömma med barnen å sprang fritt. Nu har jag det ganska tråkigt för matte har flyttat till en by och jag får inte springa löst (det finns så många söta tikar här säger hon). Hör av dig till min matte....(jag står snart inte ut med henne, hon är så trist). Kom och träffa mig....Vi kanske gillar varann. Ring mig om du vill veta mer. Eller sms om samtalet inte går fram så ringer matte upp dig. Mottagningen är dålig här. Junior / genom matte Anneli Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.