Quantcast
Till salu inom: ”

flexa loftsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stabil och fin loftsäng av märket Flexa i lackad furu, perfekt för såväl större som mindre barn. Benhöjden kan justeras från 120 cm (bilden) till 70 cm (normal sänghöjd). Bandet under sängen är utbytt (se bilden). Madrassmått: 195 x 90 cm. Madrass ingår ej. Säljes färdigmonterad. Nås endast via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin FLEXA-säng (dansk kvalitetsmöbel) i lackad furu. Rejäl och stabil. Låg loftsäng med draperier att göra hus/koja under som fästes med kardborre. Hylla/Bricka att hänga på sängkanten ingår. Stegen kan monteras höger eller vänster. Man kan montera av bendelarna som gör kojsäng av den och får på så sätt en vanlig säng. Mått: L210 x B99 x H143 cm (stegen skjuter ut till ca 110cm bredd) Höjd utan extra bendelar: ca66 cm Fint begagnat skick! Säljes helt nedmonterad i delar och med monteringsanvisning. se även: http://www.flexaworld.com/products/beds/mid-high-bed-classic.html#.Uw8b8M6l1BU Säljes utan madrass, men den finns om intresse skulle finnas.
Då har det blivit dags att sälja vår Flexaloftsäng Den är i furu med rak stege och vi säljer den utan madrass (vi köpte madrass på IKEA som vi behåller) Benen till sängen är tvådelade så man kan välja om man vill ha sängen högt upp eller lite lägre. Priset är inte förhandlingsbart och först till kvarn gäller. (Bilden är bara för att visa modellen, vår säng är inte vit)
Dansktillverkad Loftsäng Flexa 90x200 cm i svartlackerad massiv furu med ribbotten. Sängen är av hög kvalitet och mycket stadig och stabil. Yttermått:104x208 cm Höjd:180 cm. (Nypris 2990 kr). Mycket skön och ergonomisk madrass som passar både barn och vuxna. 12 cm tjock. Formsytt vitt överdrag som är avtagbart och går att tvätta i 60 grader. Även madrassen är dansktillverkad. (Nypris 1 390 kr). Säljer allt för 1 400 kr. Soffan på bilden är inte till salu.
Mycket fin och stadig loftsäng. Praktiska tygfickor att lägga böcker etc. i medföljer samt ett draperi att kunna dra igen för att få mysig koja under sängen. Madrass (12 cm) ingår också. Höjd 143 cm Bredd 100 cm Längd 210 cm (madrass 90*200) Det är lätt att bygga om till en låg säng om man önskar. Även enkelt att ta bort ribborna på långsidorna. Köpt 2007 på Möbelmagasinet till nypris 5000:-.