Quantcast
Till salu inom: ”

floating tank flyttank säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillverkad -04 Tanken är av märket Delfi och är delningsbar i 3 delar. Den är 2.7 m lång och 1.5 m bred. Kostar inte mycket i drift Termometer,saltmätare,filter,lister m.m följer med. Salt går på ca 4500:- ,har kontakt med en fabrik som säljer Tanken är använd privat Nypris: 129000:- Pris 31000:-!!! Mer info om floating http://sv.wikipedia.org/wiki/Flyttank Maila eller ring om du vill veta mer Mvh Daniel
Jag säljer en floatingtank (flyttank), av märket Panta Rei som är handtillverkad i Sverige utav högsta kvalitetens björkträ. Till skillnad från andra märken som tillverkar sina produkter i fiberglas, har denna många fördelar: -Lätt att ta sig i och ur -Optimalt format tak för minst kondens -Bättre isolering för värme och ljud -Behåller vattentemperaturen dygnet runt -Automatisk filtrering 6 ggr/dygn Mått: L250cm B130cm H170cm. Vikt ca 1000kg På köpet skickar jag med 150 kg magnesiumsulfat/salt (värde ca 2500), 50 l väteperoxid (värde ca 1500) samt 5 st vattenfilter. Perfekt för dig som vill utöka din hälsoverksamhet eller för dig som vill använda floating i privat syfte. Tanken är nedmonterad, lätt att transportera och montera ihop. http://www.pantarei-floating.com/ Maila eller ring mig om du har några frågor, fler bilder skickas på begäran.
PantaRei Floating tank i toppskick säljes. Flyttankarnas "Rolls-Royce" handbygd i trä med mjukt innanmäte. Unik rening med ozon + väteperoxid. Den perfekta miljön för djup avslappning och helande. Komplett med reningsverk och undervattenshögtalare. Kom ut till Waxholm och provflyt.
Här får du verktyget för att förvekliga din dröm och våga fånga dagen, (även för privat bruk.) Är Du dessutom husägare samt kan frigöra ca 20 kvm och vill starta försiktigt och känna på hur det är att vara egen företagare. Upplev en ny oas! Floating är en anspråkslös och skön behandling som, med stöd av vetenskaplig forskning, i hög grad är bra mot värkproblem, högt blodtryck, fibromyalgi, psoriasis, stress, depression och sömnproblem etc. Flyttanken Aqua-Anima, 2002 Förnyelse som • Ny pump, 2011 • Nya tryckknappar till larm och belysning. • Nyligen genomförd service av reningsverket av fackman gällande el. • Nytt filter och UV- lampa Tanken är 2,76 m lång, 1,5 m bred och 1,3 m hög. Isoleringen förhindrar externt ljud att tränga in i tanken samtidigt som isoleringen är väl tilltagen för att minimera energiförbrukningen. Floating-tanken kostar 18,320 exkl. moms (22,900kr inkl. moms) Läs mer från vår hemsida http://www.tuvefloating.se Har du frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss på Tuve Floating.
Säljer min Pantarei flyttank / floatation tank / floatingtank som jag har använt i min lägenhet i 1½ år. Det är en fantastisk känsla att få äga en egen flyt tank / floatation tank, och flyta när man vill och hur länge man vill! Att ligga där viktlöst och lyssna på harmonisk & avslappnande musik. Perfekt för antingen egna hemmet eller landstället. Eller, om du är arbetsgivare, så är denna underbar att erbjuda de anställda på ditt företag. Kan även användas om du lider av reumatism, Fibromyalgi, mm då behandlingen är mycket avslappnande när man ligger tyngdlös i det varma vattnet. I samband med att jag själv köpte den för 1½ år så har jag bytt ut linern (värde 6000kr) och införskaffat en extra värmematta (1500kr) så det finns totalt 2st. Medföljer gör också ett nytt oanvänt filter, samt pumpsystem för rening. Undervattenshögtalarna är i nyskick (värde 4000kr). Man kan kontakta tillverkaren Pantarei Floating för att få hjälp med att sätta upp tanken hemma. Dem finns i Vaxholm så det är enkelt och snabbt att få hjälp om man behöver det. Tanken säljes nu enbart pga att den ej kommer ner i våran källare i vår nya hus. Den är nedmonterad för enkel avhämtning. Nypris var då jag köpte tanken ca 108 000 kr. Säljer nu för 28 000 kr eller bud.