Quantcast
Till salu inom: ”

13 ibc sipax tankar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snöslunga

Vännäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

32-tums tjockTV bortskänkes. En kvalitetsTV av märket Sony, bra bild och fjärrkontroll. Detta åbäke väger som en fullvuxen karl och kan bli din helt gratis mot avhämtning. Som om det inte är en prövning nog att få hem denna kloss så finns den belägen på fjärde våningen utan hiss. Känner du att tiden är inne att förvärva en massiv produkt av hög kvalité så ta gärna med dig den starkaste människan i din bekantskapskrets och kom och hämta TVn. Den har tjänat oss väl, men på grund av flytt är det dax för Sony att få ett nytt hem. Och helt ärligt, tanken på att behöva bära detta monster till apparat får mig nästan att börja gråta. Missa inte chansen, en TV helt gratis och en fysisk prövning på köpet! Vänligen observera att bärhjälp inte ingår!!
Tog denna båt hem sjövägen från Stockholm men efter två år inser jag att tiden inte räcker till så nu bortskänkes hon. Finns potential till att bli en riktig pärla. Märke okänt.Vet att någon känd båt tillverkare gjorde bara denna med modell av någon annan men la till en akterhytt. Ca 8m lång 1,16 djup Behövs massor av kärlek,målarfärg och ett nytt segel.Min tanke var att sätta i en inombordare istället för utombordare som det är meningen att ha . Finns ingen motor. Seglen är kass men finns rulle har kollat runt o begagnade Albin Vega segel tror jag borde fungera. Finns inget kök men väl gott om plats för det en portabel gasol spis av väldigt gammal modell fanns men kastades. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Meec 16 vedklyv Använd 20 min, för liten för vårt behov. Kräver 16 ampere 1600 kr SÅLD Brandstolpe/brandpost 76 mm 250 kr IBC tankar för ved, foder, pellets, diesel, vatten, glykol mm. kan enkelt skäras upp om så önskas I gallerbur med tappkran i botten Yttermått B 95 cm, D 115 cm, H 120 mm Finns 15 st, annons kvar=tankar kvar 300 kr