Allt till salu inom "omplacering hund skåne"

Sortering:
Omplacering
Hörby
8 dagar

Omplacering Visa liknande

1 234 kr
Blocket.se
Taxhane 1 år.
Helsingborg
9 dagar

Taxhane 1 år.

11 000 kr
Blocket.se
omplacering
Lund
17 dagar

omplacering Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
pomerianian tyskspets
Helsingborg
17 dagar

pomerianian tyskspets

9 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Omplacering av hundar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Pga sjukdom och ändrade förhållande kan jag tyvärr inte längre ta hand om mina hundar. Båda två är drygt två år gamla. Det viktigast för mig är att de kommer till ett bra hem, gärna på landet, men framför allt till någon som har tid att ta hand om dom. Det är inget krav att de kommer till samma familj. Bild nr 1 är Pamela. Bild nr 2 är Frank. Obs ring kollar inte min mail.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Rottweiler hane 8 månader

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Det är med sorg i hjärtat som vi måste sälja får rottweiler hane på 8 månader. Han är en trevlig rottweiler som inte har några tendenser till aggresivitet. Arbetsvillig hane som gärna myser med sin ägare också. Stamtavla finns på honom. Säljes pga osämja i flocken, då hundarna som redan finns i hemmet är för snälla därav anledning till omplacering. Bilder kan mailas.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Trelleborg

Omplacerings hund

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
söker en amstaff elller rotweiler, upp till 5 år..... Söke öven blandning med nån av dessa raser.... Är en kille som har all tid i världen att ta hand om en hund..... Hunden ska inte bli kamphund utan en kompis, ras valet beror på att jag tycke dessa är fina.... Kan tyvärr inte betala nått men kan ge ett superhem till din hund.... Fråga om du undrar nått.....
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Svalöv

Omplacering av rottweiler tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag måste tyvärr omplacera vår fina Kickan på grund av flytt, hon är idag är 5 år och blev vaccinerad när hon var 1,5 år. Hon behöver en kärvänlig men bestämd hand, helst till en familj med äldre barn. Ni får gärna bo på landet/villa eftersom det är en hund med spring i. Hon behöver helst vara enda hunden för att hon gärna vill bestämma annars är hon helt underbar mot människor och väluppfostrad. Om ni är interesserad kontakta mig gärna, kan bara kontaktas via telefon tack. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj