Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering hund skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Pga sjukdom och ändrade förhållande kan jag tyvärr inte längre ta hand om mina hundar. Båda två är drygt två år gamla. Det viktigast för mig är att de kommer till ett bra hem, gärna på landet, men framför allt till någon som har tid att ta hand om dom. Det är inget krav att de kommer till samma familj. Bild nr 1 är Pamela. Bild nr 2 är Frank. Obs ring kollar inte min mail.
Hej! Jag heter Whiskey och jag är en korthårig, ganska vanlig bondkatt, pojke på snart 9 månader. :-) Jag är inte kastrerad än. Supersöt är jag med mina vita tassar och vita haklapp. Jag är så kelig och gosar gärna hela tiden. Litet matvrak är jag också. :-) Busig, men det hör ju till åldern. ;-) Anledningen till omplaceringen är att jag inte fungerar ihop med familjens hund och att husse har börjat känna av kattallergi. :-( Så nu letar jag ett nytt hem! Är du redo att ta emot detta lilla busfrö? ;-) Kontakta då gärna min matte och husse! :D (koppel medföljer) Mvh Whiskey
Det är med sorg i hjärtat som vi måste sälja får rottweiler hane på 8 månader. Han är en trevlig rottweiler som inte har några tendenser till aggresivitet. Arbetsvillig hane som gärna myser med sin ägare också. Stamtavla finns på honom. Säljes pga osämja i flocken, då hundarna som redan finns i hemmet är för snälla därav anledning till omplacering. Bilder kan mailas.
söker en amstaff elller rotweiler, upp till 5 år..... Söke öven blandning med nån av dessa raser.... Är en kille som har all tid i världen att ta hand om en hund..... Hunden ska inte bli kamphund utan en kompis, ras valet beror på att jag tycke dessa är fina.... Kan tyvärr inte betala nått men kan ge ett superhem till din hund.... Fråga om du undrar nått.....
Jag måste tyvärr omplacera vår fina Kickan på grund av flytt, hon är idag är 5 år och blev vaccinerad när hon var 1,5 år. Hon behöver en kärvänlig men bestämd hand, helst till en familj med äldre barn. Ni får gärna bo på landet/villa eftersom det är en hund med spring i. Hon behöver helst vara enda hunden för att hon gärna vill bestämma annars är hon helt underbar mot människor och väluppfostrad. Om ni är interesserad kontakta mig gärna, kan bara kontaktas via telefon tack. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.