Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu skåne säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag måste tyvärr sälja mina kära små kaninungar för jag har ej tid med dem. Tyvärr så har jag glömt bort datumet de föddes men de är ca ett halv år nu. Både mamma & pappan finns att se på plats. 3 hanar och 1, gosiga och kelna. Renrasiga lejonhuvade kaniner. 1 st - 250 :- 2 st - 350 :- (Vid köp av två st medföljer bur) Mvh My 0703614143 (snövit är såld, och rapunzel är en hane. missförstånd när jag kollade könen)
Tre små supergulliga kaninungar av rasen Dvärgvädur kan snart lämna sin mamma. Två stycken helsvarta och en vit o svart och deras öron kommer att hänga ner precis som på mamma Dora och pappa Otto! Jag är lite osäker på vilket kön det är på dem.... Kaninungarna är födda den 15:e Mars och lev.klara den 10:e Maj, då de är 8 veckor gamla! Maila messa eller ring om du undrar över något, jag kollar bara mailen en gång på kvällen!
Har nu både en kull Hermelin och två kullar Dvärgvädur ungar till salu. finns i flera olika färger och teckningar. alla kaninungar är hanterade dagligen så dom är tama och trygga med att bli hanterade. kolla hemsidan för att se alla kaninungar som är till salu just nu eller maila för mer info och bilder. har inte kollat könen på dom ännu men kan göras vid intresse. http://tiehagens.webs.com/index.html
Värdens gulligaste kaninungar är äntligen tillsalu. De är vana vid katt och barn. De är uppväxta i hemmamiljö och är tama. De är också ute kaniner även på vintern, men det går naturligt vis bra att ta in dem också. Vi har 6 st som är 8 veckor och 2 st som är 12 veckor. Mamman och pappan är i mitten av bilden (De som är vit och grå är pappan Vibben och den som är brun är mamman Browney. Pappan är hermelin och mamman är en lejonhuvad dvärgkanin. Pris går att förhandla. Kaninerna har fått mycket uppmärksamhet både av syskonen och mig.
Har nu 5 kaninungar på 4 veckor som söker nya hem. De är blandning mellan Hermelin (mamman) och Lejonhuvadkanin (pappan). Leveransklara v. 32 6/8 De är då 7 veckor Bild 1: Mörkbrun lurvig hona, bruna ögon Bild 2: Ljusbrun lurvig, troligtvis hona, bruna ögon Bild 3: Gråvit, lurvig, hane, bruna ögon Bild 4: Ljusbrun lite mörk på sidan, lurvig hona, bruna ögon Bild 5: Ljubrun lurvig, hona, bruna ögon Vana att bli hanterade och väldigt keliga. Är du intresserad, kontakta mig på: Mobil - 0763919120