Quantcast
Till salu inom: ”

fonte blandare kök säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Hörntrea i toppskick! Fint hus från 1884. Välkommen till denna trevliga hörntrea i toppskick med ett av Söders attraktivaste lägen. Genomgående hög standard. Garage i föreningen. Lägenheten är otroligt ljus tack vare hörnläget samt de många och stora fönstren. Huset är från slutet av 1800-talet och mycket av den gamla charmen är bevarad i form av fina trä-/parkettgolv, träpaneler under fönstren, marmorfönsterbrädor, generös takhöjd samt speglade pardörrar och fönsternischer. Kök i toppskick med vitvaror från Siemens samt diskbänk i granit med glasskiva ovanför. Fräscht badrum med klinker/kakel, golvvärme och snygga blandare från Tapwell och Fonte. Planlösningen är flexibel och passar utmärkt för både ett och två sovrum, ett av rummen går dessutom att dela av till två ifall ytterligare rum önskas. Nuvarande planlösning är fördelad på stort kök med matplats, duschrum med wc och handfat, stort vardagrum och stor matsal samt ett sovrum. Bra förvaring tack vare praktiskt inredd klädkammare som rymmer kläduppsättningar för flera personer. Läget är ett av Söders bästa och mest eftersökta. Från porten nås en mängd populära restauranger med någon minuts promenad. Välbesökta Nytorget ligger runt hörnet vilket kantas av trevliga caféer, restauranger och uteställen. Kommunikationerna är goda med bl.a. två av bussarnas stamlinjer runt hörnet från porten. Ca 10 minuters promenad till både Medborgarplatsen och Slussen.
Modell: Black Label, Svart Täcklaserad Ask i kombination med Björk. Beskrivning Ett toppmodernt fristående kök med alla de senaste tekniska finesserna. Black Label har bänkskivor i frostat glas som belyses med LED, vilket ger en modern effekt. Nedsänkt i glasskivan sitter en 750 mm bred ho från märket Intra. Till denna stora ho är det installerat två blandare från Fonte. De öppna lådorna under bänkskivan är av massiv björk precis som de övriga lådorna. Alla dessa har servodrive, en elektronisk öppning som gör att man endast behöver trycka till lådan för att den skall öppnas med elektronik. Samtliga lådor har invändig belysning som sätts på när lådan öppnas. Nedsänkt i mittenpartiet är även en ÓpowerportÓ, ett eluttag som man kan gömma genom att fälla ner den i skivan när man inte behöver det till hands. Även vitrinhyllorna i högskåpet är specialtillverkade med en massiv ram runt om glashyllan, detta gör att ljuset släpps igenom i hela skåpet, medan det upplevs som om det finns massiva trähyllor invändigt. Storlek: ca 14 skåp Utställningskök säljes i befintligt skick. Vitvaror från Miele och den ena fläkten över spishällen ingår ej i paketet. . Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-11-23 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Diskbänk 220 cm med tre hoar. Två FM Matsson-blandare med diskmaskinsavstängningar. Pris: 1000kr Tvättställ Galassia 52 cm bred, 50 cm djup. Fonteblandare. Pris: 1200kr
Blandare i krom, fabrikat Fonte + rund vask, okänt fabrikat. Utmärkt skick. Blandarens höjd, ca 34 cm Vaskens innermåt ca 39 cm, djup ca 17 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.